nitLotta

POPUP…

Jag är en vampyr, jag suger och spyr

…var verkligen kung! Hello Saferide var självklart höjdpunkten och det bästa var när Anna försökte trösta henne när hon hade gitarrproblem genom att ropa ’Det är lugnt’ med sin Alfta-dialekt. Då skrattade Annika hjärtligt. Vad som var enerverande var de onyktra fjortisarna som skrek Annikas namn ett antal gånger. Till slut skrek en kvinna argt: ’Hon vet väl vad hon heter!’ Creds till henne. Ett frågetecken från gårdagen var hur de hade anställt säkerhetspersonalen, det var nämligen små manliga dvärgar i gymnasieåldern som stod för säkerheten. Ironiskt att säkerheten var låg för Säkert!

Markus Krunegård var bra han med. Men Annika Norlin är grym, så är det bara. Såg inte Teddybears eller Sugarplum Fairy för vi var trötta och obrydda. Så vi intog lite mat från max och sedan var det hemgång. Det är alltid kul att hänga med Anna för vi kan prata om saker utan något sammanhang och ändå tycka att det är logiskt och underhållande. Det är oerhört skönt att prata utan att tänka ibland.

Alla poppare var så uppklädda. Enligt Anna är det alltid så, man måste klä sig normalt för att stå ut. Ska tänka på det i framtiden.

Förresten så hände det ett hårmirakel igår. Karin skulle färga håret på mig, men vi råkade ta hårfärg istället för blondering och upptäckte misstaget alldeles för sent. Och det stod att det var rekommenderat att Inte använda den på min hårtyp. Jeepers Creepers tänkte jag och Karin såg alldeles hispig ut. Men det blev bättre än jag någonsin kunde föreställa mig, det var färgen som jag redan har så det fungerade på något outgrundligt vis. Är det tack vare mästerfrisören eller mitt galna hår? Ingen vet.

Vi fick även besök från barn som bus eller godis-ade och först kom det barn som inte ens var utklädda. Det värsta var att de ändå hade fått en hel chipspåse! Vi hade inget godis så de fick inget. Sedan kom nästa gäng som faktiskt var utklädda och de gav jag en chokladkaka som jag kom på att jag ägde. Jag uppmuntrade med andra ord elitismen.

Nu är det packning, sedan bär det iväg med buss och Jonas, Arvid och jag kommer bli Öviksbor. Det här kommer bli grymt! Alla vill få höra vad som händer med mitt boende…

4 kommentarer

  1. kar

    är vad vi alla vill ha.
    love the miracles in life.
    praktiken? tell me more
    synd att du ej har dator
    jag bara skriver
    ack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.