nitLotta

Utmaning

Är nu hemma från praktiken över helgen. Jäääj. Det började med att jag tog bussen som fastnade i trafiken i en timma för att sedan stanna mitt i vägen utan förklaring. Ack. Men nu är jag äntligen hemma. Praktiken är väldigt rolig och Jonas och Arvid får en extra eloge för deras omhändertagande av mig. Jag får skatta mig lycklig som får bo med dem!

Hur som helst har jag blivit utmanad av Tomas (www.pluppfisk.webblogg.se) samt Sofia (www.zoleon.webblogg.se) att berätta 7 saker om mig själv, alldagliga och knäppa. So here goes:

*Senast jag skrattade så jag grät var för någon dag sedan när Jonas beklagade sig över handfatet i boendet som var alldeles äckligt och igenproppat. ’Tycker ni att det här är ett bra badrum?’ Det är egentligen inte roligt, men just då tyckte jag det. Jag var trött.

*Just nu lyssnar jag på Rednex – Cotton Eye Joe. Jag orkar inte byta låt på min Winamp och jag har 4369 låtar. Borde förmodligen rensa lite. Folk undrar.

*När jag gick i 3:an (i lågstadiet) slog jag en kille som var dum så att han började grina.
Jag tycker fortfarande att det var rätt.

*Jag började svära först i högstadiet och eftersom jag var ovan lät det väldigt konstigt, ungefär som när någon försöker låta kultiverad och använder uttryck som ’olojal’ när man kan säga ’illojal’. Dessutom vägrade jag döda flugor och valde att ha de som husdjur istället. Jag sov även i garderober och undvek människor om jag kunde. Det låter väl trevligt?

*Senast jag åt korv var i Österrike för då var jag tvungen. Men jag hatar korv. Sojakorv går bättre. Detta har troligtvis att göra med min barndom då min far trodde att prinskorv var ’snacks’ så länge man gnagde bort skinnet först för att sedan ge sig in på innanmätet.

*Kill Bill-filmerna är mina absoluta favoritfilmer och de enda filmer jag kan se 10 gånger i rad utan att bli less.

*En gång spydde jag i hallen på en restaurang för att jag mådde illa och råkade läsa namnet på maträtten ’färsbiff’. Vad är det för äckligt namn? Det är som att heta Blodbröd Svensson.

4 kommentarer

  1. Tomas

    Jaha, du gillar inte korv. Det förklarar varför du tyckte bilden var äcklig. Sen kan man nog ifrågasätta din humor gällande badrum tror jag…?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.