nitLotta

Jag döper dig härmed till Kommitroff!

Imorgon är det fredag och det mesta av praktiken avklarat. Allt är så intressant och roligt så jag vet inte var jag ska ta vägen. Kanske till Valhallavägen där jag delar boende med en massös? Boendet har krånglat en hel del. Först fick jag inte ut nyckeln till stället jag egentligen skulle bo på och sedan blev vi tvungna att flytta mitt i praktikperioden för att ’läkarna fick företräde’. Så så fort en läkarstudent behöver boende ska det fixas på momangen. Är det bara jag som är lite orolig för att det ska leda till ännu mer hybris? Fast det kanske behövs i ett sådant yrke.

Roligast i veckan var igår när jag gick ner till Jonas och Arvid och möttes av en översvämning. Jonas lärde sig där och då att det inte är ok att bada i badkar. Det kommer bara leda till nåt ont. Stackars Jonas fick svabba och bad om ursäkt xxx antal gånger. Han och Arvid bor ihop med ett par. Det är en makaber situation att dela boende med någon som bor där konstant och särskilt när man lånar deras egna saker. Känns som att man är en riktig snyltare.

Imorgon är det firmafest med LF. Lazer Doom står på menyn. Jag kommer ihåg sist jag gjorde det. Jag fick 97% träffsäkerhet men min slutpoäng var ändå minus 2000. Är det ens möjligt? Men jag var förvirrad på den tiden, hade inte riktigt greppat det här med att skjuta hembasen. Karaoke till min ära utlovades av chefen. Detta kommer bli riktigt bra.

Sedan: Hemtenta i helgen. Damasio ska man lära sig allt om och ingen förstår varför. Det är ungefär som om Leif GW Persson skulle göra en analys av Gunde Svan. Typ.

Nu blir det ’hem’ och äta nudlar. Igen.

6 kommentarer

  1. lilsson

    Bilden på filosofen var unik! Han är en riktig drömprins! Och självklart har han lättsmälta teorier om hjärnan. Förståss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.