nitLotta

Firmafest, medicinarspex och autister

Firmafesten i fredags bjöd på många trevligheter. Och otrevligheter. Det visade sig att jag inte var så bra på Lazer Doom som jag trodde att jag kunde vara. Men jag skyller på sinnesförvirring efter att ha glömt en väska, nycklar till mitt hem samt en påse på en och samma dag. Sova bör man, annars blir man som jag. Hur som helst: Min slutgiltiga ranking blev 13 av 15. Men det var faktiskt roligt, särskilt när folk sprang in i dörrar av misstag eller när folk skrek halsen av sig trots att man var på samma lag.

På kvällen blev det en buffé med västerbottentema. Kvällens höjdpunkt var definitivt karaoken. Det var en kille ur vår grupp som sjöng och dansade till ’I’m too sexy’ med Right said Fred. Det var det roligaste jag sett i karaokeväg. Någonsin. Folk skrattade tills de nästan avled för att: 1. Det var helt otippat att just han skulle sjunga karaoke. 2. Låten sjöngs med en entusiasm som sällan skådast. 3. Både uttalet och sången gjordes på ett mycket originellt vis. Så creds till folk som bjuder på sig själva. Försökte själv få chefen att framträda men han höll sig i bakgrunden. Mycket dålig stil.
For hem ganska snabbt för tröttheten var alldeles för påtaglig.

Men på lördagen blev det SPEX. Som jag har längtat efter Medicinarspexet. Var med förra året men praktiken ger inte så mycket tid över till detta tyvärr. Miranda ur vår klass var åtminstone med och hon var fantastisk. Aida var ett väldigt bra spex och längden blev helt lagom. Dessutom var manus välskrivet och skådisarna väldigt engagerade.

Bäst med spexet igår: När någon från publiken ropade åt Miranda och Lena att gå ner i spagat och båda gjorde det helt synkroniserat. Många trodde att det var fejk men det var verkligen inte planerat!

Sämst: Publiken fick hybris och ropade heeela tiden. Det förstör handlingen TÖLPAR!

Sedan såg jag Autisterna på TC tillsammans med Lotta och Anna. De var riktigt bra, även om mikrofonen slutade fungera på sista låten. Men så hårt! Det slutade med att sångaren sade åt alla att vara tysta och sjöng ändå, det var lite mysigt. Det mest komiska var dock att det kom fram två killar till oss på slutet och frågade följande: ’Vad är det man har under västen?’ Vi svarade ’skjorta’. Sedan frågade de: ’Hur är ett korsord mönstrat?’ Svaret var ’rutigt’. Och då skulle vi komma fram till att både jag, Anna och Lotta hade rutiga skjortor. Sedan hade de slagit vad om vem som skulle säga det. Mycket märkligt.

Denna dag bjuder på mycket trevligheter. En vinst i betapet mot Tomas. Det känns stort med tanke på hans ranking. Mohahahaa!

Jag är en nörd.

4 kommentarer

  1. ks

    och bleda var kung

    och dom där mackorna som du äter på bilden var sjukt goda. och g säger att stämningen var sämre i spexet iår ;P

    men det är så sjuuukt kul med spex
    synd att vi inte hann gå tillsammans
    synd att jag är i skellefteå redan
    synd att helgen går sååå fort
    synd att praktiken är över
    synd att ja
    massa synd

    men snart är det jul

    nu svamlar jag, lite som jag gör i telesvar.

  2. Lotta

    ks: jag tror att g har rätt, logopeder innebär alltid stämning. det vet du om någon. imorgon hörs vi! nu ska jag sova. och schamankvinnan var inte så dum hon heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.