nitLotta

Are we human? Or are we dancer?

Nu är hemtentan inlämnad. Tjohej! Vad tycks om frågor såsom ’4. Det finns en hel del likheter mellan Lurias syn på hjärnans funktion och Damasios. Damasio har kommit med nya tankegångar när det gäller synen på CNS och beteende. Vilka likheter har du noterat och vilka nya tankegångar har du funnit i "Descartes misstag’? Men jag ska inte klaga. Jonas berättade igår om hans japanska flickväns far. Han jobbar 16 timmar om dagen och sover 4 timmar. De är galna på mer än ett sätt de där japanerna.

Såg sanningens ögonblick igår. Det är knappt att man vågar erkänna det, men jag tyckte det var underhållande. Särskilt den killen som nästan hade blivit betäckt av en hund och som kände att han var tvungen att förklara hur det gick ihop. Med föräldrarna sittande bredvid berättade han om hur han gått hem med en tjej och på alla fyra skulle leta sina kalsonger. Tydligen hade tjejen en stor Rottweiler som hoppade på den här stackars killen. Som tur var hann han avvärja situationen men nu har han redan berättat om detta för svenska folket. Vad är personlig integritet mot 15 minuters kändisskap?

Boston Tea Party gör mig alltid lika glad. Filip och Fredrik som fulla på jobbet blandat med allmänbildning och fysik. Det är bra skit.

Nu ska jag sova för den enda lediga tvättiden var tillgänglig 7-10 och jag måste tvätta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.