nitLotta

Galen gårdag

Vet inte var jag ska börja med att beskriva min gårdag som bjöd på sinnesförvirring, misshandel och Özz. Började i alla fall med att kliva upp tidigt för att lära mig teckenkommunikation. Kursen verkar riktigt intressant och rolig med en intresserad och duktig lärare. Sedan fick jag skjuts av den gode Magnus till flygplatsen. Märk väl redan här att jag missat en flygbuss, vilket var starten på den eländiga dagen. Sedan tog jag mig till flygplatsen glad i hågen och tänkte checka in. Tänkte att det var ovanligt lite passagerare med den här gången. I incheckningsdisken såg personalen väldigt frågande ut av någon anledning. Det visade sig att jag hade bokat flyg från Bromma till Umeå. Ja. Bra jobbat Lotta Nilsson. Lyckades dock ta ett senare plan och personalen var trevlig och löste det på ett bra sätt, men så onödigt det kändes…

Väl i Stockholm stressade jag som en tok för att hinna se Robin, tog bussar, tvärbanor och tunnelbanor bara för att komma en halvtimme sent. Sedan höll jag på att inte bli insläppt av vakten. Han kommenterade min försening och jag orkade inte ens försvara mig. Stod där som en fågelholk och det enda som kom ut ur min norrlänska mun var: ’Öhh’… Då tyckte killen synd om mig, eller så trodde han att jag var benägen till mord, så till slut släppte han in mig. ’Bara för den här gången’ sade han. Som att jag tänkte komma dit varenda måndag en halvtimme försent. Får nästan lust.

Hur som helst missade jag Robins framträdande efter at ha åkt 100 mil för att se det. Jajjebox. Men fick det återberättat av hans vänliga vänner så jag har ett hum om vad som hände. Han var först ut och skämtade om cp-skadade och utvecklingsstörda och att han drog gränsen för vem han skulle ha sex med vid just en cp-skada och utvecklingsstörning. Inte särskilt politiskt korrekt Men: Man ska kunna skämta om allt. Dock var han inte beredd på att en av de andra deltagarna var just cp-störd. Kalla det karma, kalla det ironi. Robin kom inte med bland de 10 finalisterna. Det gjorde killen med cp-skada.

Det var dock hur som helst väldigt sevärt och det fanns väldigt mycket talang på comedy club. Özz Nujen var underhållningen mellan amatörkomikerna och han var riktigt duktig. Han tröstade även Robin och tyckte att han borde ha fått komma vidare och att det kommer gå bra i framtiden.

Sedan blev det utgång på ett ställe med hög volym som såg ut att kunna platsa i ett Red Light District. Robins vänner var riktigt trevliga, särskilt en tjej som heter Sandra som är från Umeå samt en kille som heter Rickard. Den sistnämnda blev misshandlad av två galna lesbiska tjejer för en vecka sedan och höll på att mista synen på höger öga. Hans öga var fortfarande blodsprängt. Anledningen var att han ville ta tillbaka sin öl som de tyckte var deras och de hade de slagit honom med en flaska i huvudet. Friskt.

På festen fanns även komikerna Özz Nujen, Soran Ismail och David Druid. De var väldigt trevliga och även roliga privat. Det måste vara ganska ansträngande. Mitt beteende igår kan ifrågasättas, var lite butter i slutet för att jag ville hem och sova. Soran undrade om jag kallades ’solstrålen’ på dagis. Jag svarade med att lyfta upp honom. Han var ganska lätt.

Utgången slutade med ett avsked och när jag, Robin och Sandra väntade på en spårvagn kom det en galen karl med betoning på galen. Han tänkte ta livet av sig och tydigen var han en reinkarnation av Jesus också. Givetvis ville vi inte att han skulle ta livet av sig men jag orkade inte prata med karln som letade efter uppmärksamhet. Han blev arg på mig och kallade mig för en ’jävla rörmokare’. Friskt.

Här är Robins blogg förresten: www.kanal5.se/gaybloggen

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.