nitLotta

Bra/Dålig bild 1

Nu är jag tillbaka från Stockholm vilket känns lite vemodigt. Så nu är det dags att ta sig i kragen och satsa på statistiken. Det gick ju bra. Har sovit så lite att jag inte kunde sluta skratta på lektionen, det var speciellt svårt när Anna ritade nidbilder på läraren.

Hur som helst var Stockholm trevligt men det finns för- och nackdelar med att alla bjuder på alkohol. Min lever säger ifrån på skarpen så nu blir det nyktert i minst tre veckor. Är tanken i alla fall. Dessutom tenderar man till att äta väldigt dåligt när man bor tillsammans med den smale och late Robin. Så nu har jag tagit igen det med råge. Folk säger att bögar gillar smala tjejer men jag tror att Robin umgås med smala tjejer för att de har samma livsstil, det vill säga att äta ett stort mål om dagen och aktivera sig resten av dagen så det inte finns tid över till mat. Ack, så dåligt. Men Robin är min favorit ändå. Även om han hamnar i riktigt pinsamma situationer allt som oftast.

Det fanns mycket trevligt folk i Stockholm och en tjej som heter Sandra tog en härlig bild. Dock verkar det som att hon är ungefär lika teknisk som jag med tanke på att bilden inte är roterad. Men så hårt!

Fick höra c.a 10 ggr (skämtar inte) att jag var lik Kirsten Dunst. Det var en kvinna som tyckte att jag skulle ställa upp i en look-a-liketävling. Folk har väldigt mystiska åsikter. Tjejen på mitten av bilden, Sandra, har fått höra av sin chef att hon är lik Hello Kitty. Är inte det bara ytterligare ett bevis på hur mystiska 08:orna kan vara?

4 kommentarer

  1. Lotta

    MN: där har du fel! teckning förbättrar minneskunskapen. det borde du veta. det är dessutom ganska lustigt. tihi.

  2. lilsson

    Välkommen hem! Och snart är det jul och umeå kommer att bli kulurhuvudstad och därför lyser så många lampor i stan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.