nitLotta

Bra/Dålig Bild 2 + Grattis Karin

Grattis på 22-årsdagen Karin Simma och må du leva i åtminstone 80 år till, förutom om du blir så där äckligt gammal och inte riktigt vill leva. I så fall är kanske döden att föredra. Ja, du förstår poängen.

I lördags kom jag hem från Stockholm och skulle mot min goda vilja fara på en sittning. Kändes peppande efter tre besök på café opera, village och norra brunn. Eller så inte. Temat var denna gång ’Ursäkta jag har kommit fel’. Jag hade en timma på mig att komma på vad jag skulle klä ut mig till och detta var ganska stressande faktiskt. Egentligen är det inte så jobbigt men nu är det så att på vårt program syr folk kläder själva samt planerar veckor i förväg hur man ska framställa sig. Detta orkade/kunde jag för en gångs skull inte ta hänsyn till så jag bestämde mig för att ha 70-talstema. När folk skulle gissa vilken epok jag kom från fick jag höra allt mellan 60-tal och 90-tal så jag antar att det var en dålig planering från min sida, men detta lilla aber löste jag genom att säga vad jag var på en gång så jag slapp vänta på deras felaktiga gissningar. Mohahahaa. Det bästa var ändå Mariana som folk trodde var ett moln när hon i själva verket var en utomjording.

Den kvällen var faktiskt trevlig den med och det kändes bra att få önska äldrekursarna lycka till nu när de ska ut i arbetslivet. Om två år är det vi som ska börja arbeta och i januari får vi yngrekursare. Det hela är väldigt märkligt.

Dagens sista grattis till Johanna som blev 3:a i årets Lucia och som därmed får åka till Italien!

8 kommentarer

  1. Maria K

    Höll på henne också! Jättekul att en tjej från norrland kan komma ifråga. Att hon sedan höll BRIS under armarna var också beundransvärt.

  2. "Molnet"

    Jag kan inte förstå hur någon kunde tro att jag var ett moln. Och nån annan trodde ju att Sofie blev strypt av telefonsladden och blev alldeles blå i ansiktet. Tss, vilken fantasi folk har!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.