nitLotta

Lucia

Idag har jag varit och sett på några lärarstudenters luciauppträdande. Det var kanske inte världens mest samstämda sång, men läraren drog ett saxofonsolo för att styla och det sjöngs tyska sånger. Det hela var med andra ord väldigt underhållande! Jag var även förbi UMDAC och när jag kom ut därifrån var det ett nytt framträdande av Lucia men hon såg annorlunda ut den gången. Jag tror faktiskt att det var studentkören som sjöng i MIT-huset baserat på att sången var väldigt vacker och att det dessutom fanns en person som klätt ut sig till en gran. Jag önskar att man kunde vara så fyndig. Själv har jag på mig en kofta? Kläm!

Träffade Tomas idag och han påstår att vk censurerar hans kommentarer på den här bloggen. Tydligen hade han skrivit något positivt inlägg om talibaner vilket inte hade godtagits. Det är många som inte vet det, men Osama Bin Ladin och Tomas Bin Ladin är faktiskt tajta och jag tycker man ska respektera deras åsikter. Yttrandefrihet är inte dumt.

Ikväll är det idol. Alice eller karln från Malta? Egentligen borde man satsa pengar på den sistnämnde.

Dagens sms kommer från min far: Varning for nigeriabrev pappa

Ska passa mig för det!

VARNING!!! VARNING!!! SKICKA DETTA TILL ALLA!!! TA INTE EMOT NIGERIABREV!!!

hahaha

8 kommentarer

  1. Maria N

    Jättesnäll pappa som varnar för lotterivinster på resor till Karibien, utan att man vet att man deltar i lotteri. Man ska vara försiktig med sina pengar och sina kontouppgifter.

  2. Janne P

    Attans.. jag missade alltså när du var och hälsade på oss på UMDAC. Du hade ju fått extra bra service då =) Vi var iofs och mumsade lussebullar och pepparkakor i fiket då såklart.
    Vet inte om du såg den ohyfsade människan som störde luciasången? (bara därför var det säkert du…). Hursomhelst så var det en tjej som mitt under sången ställde sig och började kopiera!!! Vaktmästaren gick dit och sa åt henne för det lät ju en del och hon sa något, vet inte vad och fortsatte lite senare att kopiera. När hon sedan gått så slog vaktmästaren av kopiatorn för att inga fler puckon skulle anlända till tillställningen.

  3. Mimmi

    Jag tycker nog att det är helt korrekt att kopiera. Är man i behov av detta, ska ingen hänsyn tagas till något luciaspektakel.

  4. Lotta

    Janne P: är du en umdacare alltså? fick någorlunda bra hjälp ändå måste jag säga. men hade gärna gått före i vip-kön! 🙂 jag är ledsen att meddela det här: men det var inte jag som kopierade mitt i framträdandet. måste dock säga att det var ett härligt beteende på det där mysigt och socialt missanpassade viset.

  5. Janne P

    Någorlunda bra hjälp?
    Nästa gång du prata med mig! 😉 Och jo.. umdac:are är man. Eller Dumdac som vi föredrar =)

    Måste ju helt klart ha varit Mimmi som kopierade. Hon är nog bara avundsjuk att hon inte fick vara Lucia =)

    Jag tror jag ska ta med en kopiator och stå och kopiera på den där tjejens bröllop. Alternativt stå full och eländig i kyrkan och sjunga snapsvisor =) (om jag nu bara kunde några… att jag saknar sångröst är ju bara en bonus =)

  6. Lotta

    Janne P: vad ska mimmi säga om du sjunger snapsvisor i kyrkan? tag låtar från lucia istället som du kan slakta, det verkar vara mycket mer effektivt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.