nitLotta

Saker som förbryllar #4

Det är mycket som förbryllar enligt min blogg. Är medveten om detta, men eftersom jag berättar om min vardag är det svårt att undvika. Alla säger jämt att det händer konstiga saker runt omkring mig, vilket är sant.

For tidigare till IKSU med Tina och tänkte betala spärravgiften på mitt kort eftersom jag råkade boka ett pass jag aldrig gick på. När jag gick fram till receptionen för att lösa ut spärravgiften frågade han först om mitt personnummer, sedan efter Tinas namn! Därefter tittade han på Tina och sade: ’Grattis! Du har just vunnit en fika!’ Både jag och Tina stod och gapade av förvåning. Tydligen hade han bestämt sig för att inte ta betalt för mitt lilla missöde, utan menade att vi kunde fika för pengarna istället. Weird. Men tack IKSU! Det känns som att man kan bjuda på det efter att ha tagit betalt för ett guldkort.

Något som vet vad som hände med Hardcore Superstar? Liberation är en låt av rang.

Dagens sms kommer från Robin som förklarar för mig varför en av karaktärerna i ’Brothers and sisters’ ligger med sin egen syster:

’För att Hollys ex från det förflutna kom tillbaka och det visade sig att det var han som var Rebeckas far! Och R:et i pappans lösenord? Tydligen ännu ett hemligt barn vid namn Ryan’.

Där snackar vi engagemang…

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.