nitLotta

JAG ljuger så bra…

Var ute igår. Varför var jag det? Jag skulle ha stannat på förfesten egentligen. Hur som helst gick jag, Tina och Miranda ut på Corona eftersom det var närmast. Det fanns självklart inte en människa över 19 där. Vi kände oss som Goldie Hawn, Hillary Clinton och Maud Olofsson. Det var väldigt uppfriskande eller vad man ska kalla det… Okej, i sanningens namn var det faktiskt ganska vidrigt. Förnedringen toppades av att en fotograf tog ett foto på oss i denna malplacerade situation.

Det märkligaste var en kille som kom fram och började prata, som nästan genast sade: ’Du är 18, eller hur?’ Jag instämde. Efter vår konversation tog han mitt nummer. Det blir ytterst spännande om han ringer… Kanske skulle bjuda honom på en afton med korsord och Bingo-Lotto.

Ikväll blir det Turtleskväll med en späckad afton framför Turtles med Sofia och Tina. Jag är så pepp! Som jag har saknat Shredder, Krang och min favoritturtle Donatello.

4 kommentarer

  1. Lotta

    Mimmi: haha. gör det! han hörde förresten av sig via sms, men jag kände att det vore förargelseväckande beteende att kommentera det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.