nitLotta

Gårdag på Invito


Gårdag på Invito

Men vänta nu… Skulle inte jag ut på schlagerklubben? Jo, det var minsann tanken. Vi var även på plats strax efter 21 men fick köa i 2 TIMMAR! Det bästa var att när vi var riktigt nära dörren, bestämde sig vakterna för att köra det härliga konceptet ’en ut, en in’. Vilket ju i praktiken innebär att ingen kommer in. Så vi fick vända på klacken och detta var inte så trevligt. Jag börjar även undra varför jag har på mig högklackat kvällar som denna. Förra gången jag hade riktigt höga klackar fick jag stå i flera timmar och se på komiker. Det måste vara fåfängans straff. Nästa ställe blev i alla fall Rex. Samma kösituation där. Invito. Äntligen. Det var fantastiskt trevligt, precis som förfest nr 1. Det bästa var när Robin trodde att han kände igen en snygg kille och tvingade mig att gå fram och fråga om han hette Mattias. Han tyckte även att jag skulle säga att jag sett honom på facebook om han frågade hur jag kunde känna till hans namn. Detta ledde till denna konversation:

’Ursäkta, heter du Mattias?’
’Ja, hur kan du veta det?’
’Jag har sett bilder på dig på Facebook’.
’Jag har inte Facebook’.
Då gick jag. Så här i efterhand kan man fråga sig varför jag inte bara frågade om hans namn.

Robin var med om en incident på herrtoan. Citerar:
’På herrtoan inträffade ett litet drama när jag stod och kissade. Plötsligt skriker en ovårdad norrlänning:

’ÖJJJ, BÖG-TOAN ÄR DÄR BORTA!!!’

Jag trodde att käftsmällen var nära och släppte min nykissade penis i förberedelse på att skydda mig mot slag. Då upptäckte jag att killen bråkade med en helt annan kille som jag tror var oskyldig till anklagelsen. Så heterokillarna började hetsa varandra och skrika bögjävel med varandra medan jag, den riktiga bögen stod mittemellam och försökte se så maskulin ut som jag bara kunde. Övervägde att rapa också bara för att röja alla misstankar om att även jag borde förpassas till bög-toan…’

En man blev dessutom kär i mig så Robin bjöd honom på efterfest. Han nekade till det med motiveringen att han ville ha något seriöst med mig. Det märkliga var att jag hade pratat med honom i högst en minut. Men det var smickrande måste jag medge.

I övrigt var det relativt lugnt och trevligt. Borde verkligen besöka Invito fler gånger. Schlagerklubben kan dra åt h

Grattis Sofia, 22 fyllda! Hoppas du har det bra i Skåneland och tänk för all del inte på mig som fryser häcken av mig. Du är en av de bästa.

4 kommentarer

  1. Suffe

    Tack för omnämnandet i din blogg och det söta mobilsvaret, jag blev jätteglad 🙂 Du är också bäst, inte konstigt att Tomas har dig som bästis ju 😛
    STOR kram, ses nästa år! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.