nitLotta

Sanningar

Sanning 1. Jag är förkyld och vill helst inte lämna lägenheten. Detta resulterar i tragik. Det finns inte mycket att göra, eller så har jag dåligt tålamod.

Saker jag gjort:

*Sett klipp på Annika Norlin. Här är favoriten: http://www.youtube.com/watch?v=in9lUUF2uWY
’Jag tror att det kanske är en promille av er som håller med mig, men jag tycker att det här är det finaste priset på hela galan’.

*Lagat fin mat och gjort matlådor

*Pratat i telefon, men mest lyssnat, då jag låter som en hispig tonårspojke som när man minst anar det går upp i falsett.

*Sett Simpsons, Project Runway, veterinärerna, Top Model samt riktiga skäpprogram på MTV. Kommit fram till att jag egentligen inte vill se på tv, men att det är drygt att röra på sig. Sett ett program om kraftigt överviktiga, där världens tjockaste tonåring låg i sin säng. Blev genast hungrig och gjorde en macka.

*Läst lite böcker

*Läst massa bloggar

*Kollat Facebook sjuhundrafemtiotusen gånger, bara för att inse att det inte händer någonting där då folk propsar på att ha så kallade ’liv’.

*Spelat Backpacker och betapet.

Nu är frågan: Vad mer kan man göra? Funderar på att spela Heroes på datorn och sedan kalla det en natt, ursäkta direktöversättningen. Är oerhört tacksam för andra förslag.

Sanning 2. Flyttar snart till Nydalahöjd och känner mig inte alls förberedd. Hoppas på en trevlig korridor som är någorlunda lugn men full av intressanta karaktärer.

Sanning 3. Det är nyårsafton imorgon. Den ska bli lugn.

Sanning 3. Borde inte skriva något mer nu.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.