nitLotta

Dagens bästa blogg

Tragiskt lättroad, ja.

Hittade en fantastisk blogg idag som är väldigt bitter och barnslig. Det måste vara något fel på mig som tycker att den är underhållande. Men om man uppskattar South Park kan man väl lika gärna uppskatta bisarra bloggar!? Hur som helst tänkte jag bjuda på ett utrdrag ur bloggen:

’Såg att sällskapsspelet Monopol (ni vet, man tävlar om pengar och att äga allt och det slutar alltid i slagsmål) ska bli en film. Pontus har skickligt diskuterat ämnet i sin sedan tidigare nämnda och eminenta blogg. Jag funderade lite på det där. Hur fan ska det gå till? Jag tror iallafall att Sarah Jessica Parker ska spela strykjärnet och alla andra fula pjäser. Kvinnan ser ju ut som en fot.’

Folk kommenterade inlägget och blev upprörda över hans elaka kommentar, men visst är det lite roligt? Det måste väl även de som kommenterat ha tyckt. Jag tror att de protesterar bara för att de skäms över att deras mungipor rörde sig uppåt.

Idag har jag nästan packat upp alla grejer på nydalahöjd, men drygt var det. Fick i alla fall en paus från detta när jag gick på stan med eminenta Karin. Det enda märkvärdiga som hände var en incident på en klädaffär. En manlig expedit frågade om jag behövde hjälp just då jag stod och skulle ta på mig byxor. Jag svarade att det gick bra och att jag inte behövde hjälp. Då tittade den långe expediten, likt en giraff, ned på mig från topp till tå. Där stod jag i bara mässingen. Han bad om ursäkt men fortsatte ändå prata på och började assistera mig med att ta bort byxor jag prövat. Det var lite mystiskt. Kanske en ny service de börjat med? De scannar kroppen för att kunna utforma de perfekta jeansen. Om så är fallet hade han väl ändå kunnat fråga först.

Imorgon börjar psykiatrikursen. Vi börjar med mjukstart: 8.30-15 hela veckan + nästa vecka och tentan blir nästa fredag. Sedan vet ingen vad som händer ty vårt schema har ännu inte offentliggjorts till allas irritation. Allt är som det ska med andra ord.

Elin, Suffe + Karin ikväll. Anna?

6 kommentarer

  1. lilsson

    Så jättekul att läsa psykiatri intrensivt inför en tenta! Men ämnet är lärorikt och intressant, tro mig! Ha en bra vecka!

  2. Maria K

    Vad du är elak mot stackars Sara J Parker! Slå ned på hennes utseende så! Vari ligger likheten med en fot? Nej, vi kvinnor ska stötta varandra istället.

  3. Lotta

    Maria K: hon har ett avlångt ansikte, precis som ”fotsulan” ingvar carlsson. jag anser att man ska få skämta om allt. tycker du lika synd om fotsulan? om man skulle kunna skämta även om kvinnors utseenden kan det bli ett hälsotecken att man kan ha lite distans. det vore väl trevligt?

  4. Lotta

    Karin: inte om man heter lotta! jag vet inte varför. men twilight borde vi trolla fram. boken och bion alltså.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.