nitLotta

Arg skribent

Läste en insändare i Metro häromdagen där det stod att alla bloggare har psykiska problem och att de därför måste ventilera sina känslor i skrift.

Jaha? Men de som skriver insändare om någonting helt ovidkommande är fullkomligt normala. Att ägna tid åt att skriva ett brev för att klaga på de som skriver är ett ganska intressant beteende.

Det var det enda jag hade för idag. Snart blir det tenta i psykiatri och jag känner att jag kan applicera många diagnoser på min släkt. Risken för att jag får ett barn med ett antal bokstavskombinationer är inte alls särskilt liten. Får se om det blir några barn för min del.

Tjopp!

4 kommentarer

  1. Tomas

    Om bloggning innebär att man är psykiskt sjuk borde ju, som du skriver, det även innebära att insändare är väldigt konstiga då också. Så vad är då jag, som kommenterar ett sinnessjukt inlägg om sinnessjuka insändare? Jättesinnessjuk? Eller bara väldigt psykiskt störd?

  2. lilsson

    Och det är viktigast att hitta andra ”störd” vilka man är kompatibel till. Jag anser att det inte finns helt psykiskt friska individer. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.