nitLotta

De värsta makeupsynderna.

Håll er hemma, lås dörrarna och ladda geväret, ty nu är de värsta makeupsynderna här. I aftonbladet kan man läsa om dessa förskräckliga synder och jag blir rädd på riktigt.
Den värsta synden verkar vara:

’Ingen makeup alls!

En del kvinnor anser att de inte behöver makeup och att de bara är för ytliga bimbos. Fel! Sanningen är att de flesta faktiskt blir snyggare med lite makeup.’

Hemska tanke att inte sminka sig! Dessa kvinnor måste spärras in på direkten. Hur vågar de tro att makeup är för ytliga bimbos?

Jag googlade på den kvinnliga skribenten och hittade en tjusig bild på henne och hennes partner. Det märkliga är att hon begår flera av de synder hon beskrivit i sin artikel plus att hon bara verkar ha sminkat ena halvan av sina ögon. Men det kanske är modernt? Jag känner mig förvirrad. Man ska alltså visa med sina ögon var man cyklar och går och nu ska man dessutom bara sminka halva ögonen. Det är svårt att hänga med i alla dessa modesvängar. Jag har i alla fall bifogat en bild med resultatet så att ni kan bli lika inne som jag ska bli. Snällt va!?

Nu ska jag sluta sluddra och börja lyssna på musik. Av rang.

2 kommentarer

  1. lilsson

    Du håller dig au jour med dagens trender, håll ut! Självklart är värsta synden ingen make up alls. Så det så!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.