nitLotta

Och uppdateringen av bloggen kom mer än en månad för sent.

Jag har hört rykten om att det faktiskt finns ett par människor som läser den här bloggen. Det är till er jag tillägnar denna fantastiska, otroliga, underbara, storslagna uppdatering…

Jag har lärt mig några saker på sistone.

Man kunde heta Palle på medeltiden, men man kunde inte heta Lotta.

Forskning inom psykologin visar att det knappt finns några biologiska skillnader mellan kvinnor och män så det finns inte mycket stöd för att män ursprungligen skulle komma från Mars och det är även tveksamt huruvida kvinnor kommer från Venus eller inte.

Örebro är en stad med fula byggnader och gnälliga ligister. Det finns även en bro där som inte fyller någon funktion. Om man använder övergångsstället istället kommer man fram mycket snabbare. Jag har nu gått med i facebook-gruppen ’Jag har gått på Tybblebron, bara för skojs skull…’ Hög nördvarning på mig.
Det finns även trafikgalningar i Örebro. Enligt en osäker källa dog en pensionär av att en busschaufför stängde dörren på honom. Hans huvud hade klyvts som en melon.

Det finns även busschaufförer i Umeå som inte är särskilt snela. En av dem skällde ut mig rejält för att jag hoppade på lite sent på lokalbussen. Förlåt mig! Det var inte min avsikt att kliva på en buss med öppen dörr som stod på Vasaplan. Det ska inte hända igen. Promise! Bara jag får ha mitt huvud kvar är jag nöjd och glad.

Det får vara det, ty nu är det sängdags. Man blir trött efter att ha åkt buss i 24 timmar på helgen. Särskilt när vissa insisterar på att dricka alkoholhaltiga drycker på bussen.

/Galopp galopp

8 kommentarer

  1. Tomas

    Men egentligen bevisar ju inte forskningen att män inte är från Mars och kvinnor inte är från Venus, utan bara att män och kvinnor inte kommer från samma planet. Så det finns fortfarande fog att tro att vi människor är antingen från Mars eller från Venus!

    Och så till sist en viktig fråga: den otrevliga busschauffören på vasaplan – man eller kvinna?

  2. Lotta

    det är självklart sant. människor kan även komma från merkurius. busschauffören var av manligt kön, så han var väl aggressiv av allt testosteron. synd att inte björn testosteron kunde hjälpa mig.

  3. Johanna

    som jag har väntat på att du ska ta tag i ditt bloggande.. rastlös har jag suttit på kvällarna utan något att läsa som roar mig..tack lotta!
    😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.