nitLotta

Dagens bästa läsning

Jag vet att det är ynkligt att som bloggare hänvisa till en annan bloggares inlägg, men så här skrev Alex Schulman i fredags om fenomenet Apberget:

’Jag chattar med inavlade människor
fre, 03 apr 2009 16:42
Vi lovade att chatta med en norrländsk sajt som heter Apberget. Har aldrig hört talas om den förut, tydligen är den populär där uppe. Har just avslutat chatten och efter 200 frågor av typen ’E DU KÅÅÅT???’ så känner jag mig alldeles tom i hjärnan. Alldeles nedstämd. Uppgiven. Jag svarade på fråga efter fråga, den ena dummare än den andra, men till slut fick jag nog. Jag avslutade alltsammans.

Och nu undrar jag: Är alla ungdomar så här spåniga eller är det bara norrlandsmänniskornas inavelsproblematik som ställer till det för dem där uppe?’

Alla som känner till apberget vet att det är 14-åringar med moppemusch, oavsett kön, som hänger på denna sida. Så man inser att inlägget är roligt. Sedan finns det ett antal människor som faktiskt tagit åt sig av vad han har skrivit, så de kommenterar detta inlägg med arga och bitska kommentarer. Mycket läsvärt! Jag ger Alex Schulman 5/5 apor.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.