nitLotta

Folk läser faktiskt min blogg!

Har en dag helt tillägnad mig själv. Detta innebär inte att jag applicerar ansiktsmasker á la hälsoresan och inte heller att jag städar, diskar eller tvättar. Nej, istället sover jag bort 70% av dagen, läser bloggar och nyheter, ser på filmer och serier, äter godis och tänker på saker och ting. Det är så skönt att vara ensam.

Hur som helst går jag in på min blogg för att se när jag skrev det senaste inlägget och det var visst ett tag sedan. Några månader sedan. Till min förvåning ser bloggen helt annorlunda ut. Jag kan faktiskt se lite statistik på hur många läsare jag har. Förut hade jag inte någon aning om hur många/få det rörde sig om, vilket var lite skrämmande. Man vill ju gärna veta om någon läser det man skriver.

Det här är vad jag får veta:

Antal sidvisningar:  11595

Sidvisningar på bloggen detta datum: 24

Sedan får jag inte veta något mer, men det känns helt fantastiskt att någon faktiskt läser min blogg! Så jag kanske ska ge detta en chans till!? Vi får se hur det går.

En fråga bara: Hur kan jag ha 24 sidvisningar idag? Sitter det någon stackare därute som går in på min sida varje dag och frenetiskt klickar på "uppdatera"-knappen? Creds till dig i så fall, det finns inte många som skulle hålla kvar vid hoppet så länge. 

Eller kan jag kanske inte lita på den här statistiken? Det kanske är något slags lureri som försöker sporra oss bloggare att fortsätta? Hur som helst så fungerar det.

 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.