nitLotta

Stress

Det är inne med stress just nu. Jag läser för tillfället kurserna terapeutiskt förhållningssätt, röst, dyslexi och forskningskommunikation. Jag jobbar. Jag är med i två grupper i MESK och har dessutom som mål att träna minst tre gånger per vecka.

Kvar att göra idag:

Föreläsning

– Träna med Karin

– Läsa en artikel så nitiskt som det går på denna korta tid

– Jobba

Utvärdering av effektivitet:

– Stirrar mig blind på skärmen och tänker utan att tänka

– Överväger att se ett avsnitt av Weeds

– Reflekterar över livet

Resultat:

– I skrivande stund ovisst. Mer forskning behövs, men hypotesen är att dagen kommer att avklaras på ett optimalt sätt. Ett nervöst sammanbrott kan också komma att bli aktuellt.

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Skalman

    Jag skulle kunna göra en jämförelse här, med mitt regisserande, scoutkåren, seminarium imorgon, tenta på tisdag (i åtta timmar!) som jag ännu inte hunnit börja plugga till, tre restuppgifter i genusvetenskapen, att jag måste fiffla fram ett manus till Umeå Universitets värdprogramskväll om några veckor och att jag har 80 jävla växter att montera i ett herbarium, vilket lär ta minst 15 minuter per växt…

    Men jag låter bli.

  2. Lotta Nilsson

    Svar till Skalman (2009-09-22 14:52)
    ok, du är nästan värre än jag. känns som att du alltid är mest extrem. sämst cykel, flest fritidsaktiviteter… en fråga bara: vem bloggade senast? jo, jag. wohoo!

    gillar din blogg förresten 🙂

  3. Skalman

    Haha! En tävling i vem som har det värst… en oerhört dum sak att tävla i, men något ska man ju vara bäst på, och eftersom jag inte har några egentliga talanger så kanske jag undermedvetet satsar på att vara med lite överallt istället för att specialisera mig, samtidigt som jag genom att alltid vara upptagen ger mig själv en ursäkt till varför jag inte har något utvecklat socialt privatliv egentligen.

  4. Lotta Nilsson

    Svar till Skalman (2009-09-23 16:51)
    det lät väldigt dystert 🙂 tror snarare att du har många talanger tack vare ditt engagemang på olika håll. och sällskap är överskattat, det är bättre att veta vem man är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.