nitLotta

Jag ber om ursäkt

Jag lovade mig själv och borde även ha lovat mina läsare att inte nämna Anna Anka något mer. Tyvärr råkade jag, som ni kanske lade märke till, bifoga ännu en bild på henne i gårdagens inlägg. Ber om ursäkt för detta, men till mitt försvar kan jag påpeka att det är svårt att hitta en bild där hon inte figurerar nu för tiden. Dessutom var solen ovanligt stark i Kalifornien när den där bilden togs.

Idol ikväll förresten! Jag tror jag ska snegla lite på programmet ikväll, även om jag egentligen borde tentaplugga. Det finns många talanger i år och det känns roligt att svenska folket röstar fram de som faktiskt kan sjunga. Nackdelen med programmet är som vanligt Peter Jihde som alltid har förmågan att ge mig kalla kårar. Det uppstår pinsamma tystnader hela tiden när han ska försöka upprätthålla någon slags konversation med idoldeltagarna. Kan ingen ge killen ett manus? För ingen kan väl ha skrivit de där tama dialogerna åt honom?

"Hur känns det?"

"Jag är nervös".

"Hur känns det när du är nervös?"

"Nervöst".

Awkward pause.

Ridå.

 

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Annika Anka

    Du är inte juste mot mig!! Jag gör så god jag kan, med mina barn och min man P Anda. Förstod du det?

  2. lilsson

    Som nygammal lyckselebo, håller jag på minizlstan. Han är så charmig! Sen är den unga tjejen från Umeå, Tove, också helt unik.

  3. Lotta Nilsson

    Svar till lilsson (2009-10-03 14:51)
    jag hejar på den söte killen som sjöng ”is it true”(yohanna) i kvalet. tove var bra hon med och väldigt gullig. tyvärr tycker jag minizlstan sjunger för smörigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.