nitLotta

Precis som du och jag

Känner att jag borde blogga nu när tiden äntligen finns, men min hjärna är helt blank. Jag kommer inte på någonting av värde just nu, det blev så illa att jag nästan höll på att blogga om en person som trodde att hon behövde en matta på ett Aerobic Dance-pass. Men jag tog mitt förnuft till fånga och gav upp den idén.

Nu vill jag att folk kommenterar vad jag ska skriva om. Vilken utmaning det skulle kunna bli! För varje kommentar ger jag en krona till Barncancerfonden.

Må solen lysa över era vackra huvuden! (…och där spårade jag oficiellt ur fullständigt.)

 

Personen på bilden har ingenting med inlägget att göra.

12 kommentarer

  1. lilsson

    Så typiskt att inspirationen sviktar när man har möjlighet att blogga!! AW, jyst att ge pengar till välgörande ändamål, det gillar vi!

  2. Mimmi

    Du kan skriva om din vardag. Vad händer i Umeå och med dina vänner och din familj? Allt kan göras intressant för oss läsare som du skriver.

  3. Anna

    Älskar att du bloggar så ofta! Och för att besvara din tidigare fråga – ja, jag och Lotta kanske kommer till Ume på nyår! Är du där då?
    Och till sist, jag tycker såklart att du ska blogga om de konstiga sakerna du varit med om på sistone. Att du varit med om konstiga saker tar jag som självklart. 😉

  4. Mimmi

    Och vilka framtidsplaner har bloggerskan? Kommer du att bo kvar i Umeå eller har du andra planer? Och i så fall varför?

  5. modesty

    jag har inte läst din blogg förut .Det känns för mig att du har massa situiationer,backflach,dina tankar..finns massor skrivhar ni läst? hur upplevde du ”det” sjukhusreformen i USA..mat,(älskar mat)hur djäl… det kan kännas att bara stiga upp och tro på en bättre dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.