nitLotta

O

Det luktar inte gott i min korridor just nu. En av mina korridorsgrannar kom på den briljanta idén att sätta mat med ett aluminiumlock i mikrovågsugnen. Det resulterade i blixtar, rök och en lukt som troligen inte är av denna jord. Det mest obehagliga var det faktum att brandlarmet inte alls reagerade på ödeläggningen av köket. Äkta bostaden.

På torsdag förlorar jag fjärrvärme mellan kl 8 och 16. Det som oroar mig är att sådana tider som anges på tvivelaktiga informationslappar alltid brukar bli förlängda, så det kommer troligtvis sluta med att värmen försvinner någon vecka istället.

Ena dagen har jag inget vatten. Andra dagen luktar vartenda hörn av mitt hem svets. Tredje dagen har jag ingen värme. Plus att jag har en granne som plingar på så fort jag spelar musik, även om musiken som spelas knappt är högre än ett vanligt samtal.

Jag funderar på att göra som Ivan Trygg från Robertsfors och bosätta mig i en bil. Året runt.

 

Jag och Ivan kan bli ett radarpar. Bitterheten kanske förgås om man får sällskap.

 

 

 

3 kommentarer

  1. Skalman

    Va? Har du värme i din lägenhet annars? Fusk! Vi får våran ”värme” avstängd imorgon. Jag funderar på att skriva ”Det gör inget, vi har ingen värme annars heller!” på lappen de satt upp på dörren.

    Skum granne du har, eller så är det sämre ljudisolerat där du bor. Jag hör bara grannen över mig, och inget ifrån den bredvid mig, och det jag hör är mest fotsteg.

  2. Lotta Cecilia

    Svar till Skalman (2009-10-19 22:35)
    hmm, allting är relativt. det är ingen värme att hurra för här heller måste jag säga. men ni har åtminstone en fungerande mikro!?
    det är grannen över mig som plingar på. han hör mig tydligen bättre än jag hör mig själv…

  3. Skalman

    Jag hade fel, det var tydligen på torsdag, upptäckte jag (när jag skrev dit det där på lappen). Så du har inget varmvatten nu? Otur. Fungerande micro har vi två stycken, men bara en inkopplad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.