nitLotta

Störande ting

Störande ting. Topp 10.

 

10. Människor som skriver följande i statusfältet på facebook: "Ni kom väl ihåg att ställa om klockan?"

Ja mamma.

9. Grannar som inte tål låg musik klockan 14 på en vardag. Det kan inte vara friskt. Att försöka hämnas för denna "synd" på detta svenska vis; plinga på ens dörr klockan 8 på en lördag och sedan springa därifrån = ännu mer osunt. Är det bara jag som tror att människor som gör så har en anal personlighet? Tur att jag har lätt för att somna om. 

8. Stephanie Meyers böcker. Folk i min nära omgivning hyllar dem ibland. Och jag blir mörkrädd då. När jag läste "Twilight" och en av dess efterföljare var jag tvungen att fantisera ihop en egen maskopiteori för att få böckerna mer intressanta. Böckerna handlar alltså om en flicka som är så undergiven att hon kan tänka sig att stå ut med allt som den narcissistiske Edward hittar på, ofta riskerar hon sitt liv dessutom. Han är till råga på allt ett par hundra år gammal, typ som Hugh Hefner. Vad ska han med en omogen flicksnärta till? Äckligt om du frågar mig.

7. Kyla. Det är för kallt här. Jag funderar på att emigrera.

6. Folk med konstiga uppbackningar, dvs att när de ska hålla med så nickar de för mycket och säger "mmm" på helt fel ställen. Detta leder till att man blir så ställd att det istället känns som att de inte alls lyssnar utan bara driver med en.

5. Människor utan humor. Eller människor med fel sorts humor. Jag har svårt att avgöra vad som är värre faktiskt. Det låter elakt och subjektivt av mig, men det är min blogg så…

4. …folk med storhetsvansinne…

3. …Peter Jihde.

2. Fet mjölk. Smakar grädde. Det är mjölk man vill dricka, inte grädde. Hellre dricker jag mjölk som enligt vissa "smakar vatten". Men det är såklart fel.

1. För mesiga fängelsestraff. Dagens exempel: Ett år och åtta månaders sluten ungdomsvård för mordet på Therése. Jaha? Samvetslösa människor. Usch. USCH!

 

2 kommentarer

  1. Lotta Cecilia

    Svar till magdalena (2009-10-29 10:00)
    av många anledningar, men det största problemet är nog att han är allmänt kass. han förstör ett annars bra program och jag blir lite ledsen i ögat då!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.