nitLotta

Mer positivt!

Jag blev sjukt sugen på att skriva något igen. Vet inte riktigt vad, men jag tror att den här plötsliga motivationen kommer från skräcken att börja med skoluppgifter. Eller så beror det på att Mumford & Sons är så bra.

Jag har varit obehagligt bitter och cynisk i mina senaste inlägg och känner att det ger en missvisande bild av min personlighet. Med anledning av detta tänker jag göra en topp 10-lista på bra skit.

Bra skit

10. Praktik i Umeå. Jag hade kunnat hamna i Gällivare. Men jag är här! In my (official) hometown.

9. Svengelska uttryck. Jag pratade med Anna om det idag. Anna som är i Norge istället för här med mig. Hon håller också på med svengelska uttryck. Det gillas! Sagt av mig häromveckan: "Hon har för mycket tid på sina händer". Jag tänkte verkligen att det var ett svenskt uttryck. Obehagligt, men ändå skönt på något sätt.

8. Förhoppningsvis är filmen jag ska se med Tomas ikväll bra skit. Jag har en förmåga att uppskatta nästan alla filmer. Jag hörde talas om något som heter "Star wars holiday special". Legenden säger att den är så dålig att den blir dålig, men jag tror att den är så dålig att den blir bra. Utvärdering av filmen kommer senare.

7. Weeds. Såg ett vansinnigt bra avsnitt idag och nu vill jag bara se mermerMER.

6. Vinterlängtan. Snart kommer det snöa och vara mörkt ute. Finns inget mysigare.

5. Lund nästa vecka och Vännäs i helgen. Nya intryck är precis vad jag behöver just nu.

4. Att Anna och Lotta (Svensson, inte Nilsson) kommer i januari! Pop-klubb måste det bli.

3. Diskussioner. I min familj är vi alla olika, men det finns en gemensam nämnare: Alla är besser-wissers som älskar att diskutera och var och en är också övertygad om sin egen omnipotens. Att tänka på diverse saker är också skönt. Det är nog mitt huvudintresse här i livet, att bara reflektera över saker. Underskattat.

2. Människor. Alla sorter. Alla sammanhang. Ett fascinerande koncept!

1. Pizza på Ängen. Jag tror inte jag måste motivera varför.

 

Ett exempel på människor.

 

 

8 kommentarer

  1. Skalman

    Även om jag inte är med på listan så är jag ju nästan med på listan eftersom det var jag som tipsade dig om Star Wars Holiday Special. Ska du se den med Tomas alltså?

  2. svennis

    Kära Nisse. Klart att vi kommer i januari! Och klart att vi ska gå på popklubb. Vi pratar förresten om dig hela tiden, jag och Anna. Skrämmande mycket ibland. Du är vår idol. Och jag har massa frågor jag vill diskutera med dig nästa gång vi är fulla, överärliga och vulgära som vi var på Hultsfred. Kram och hej!

  3. Tomas

    Det var minsann en trevlig kväll med underbart bra film. Jag vet inte siffrorna symboliserar någon slags rangordning, men om de gör det så tycker jag att Chewies pappas (?) underbett i sig är värt minst en placering upp, möjligen en extra placering för den ”rullande tungan” med herr Hamills minspel till.
    Hoppas att filmen du ska se med dejten är lika underhållande! 🙂

  4. Lotta Cecilia

    Svar till Tomas (2009-10-29 18:35)
    ja, oh ja! filmen var fantastiskt, men underbettet var i en klass för sig. filmen med dejten kunde tyvärr inte mäta sig med star wars, men det kan ju vara trevligt ändå! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.