nitLotta

Ett nytt fan?

Fick den här kommentaren i min blogg:

majvorkarlson säger:

"lotta vill bara komma till bloggsvar".

 

Jag, som hade väldigt lite att göra just då, googlade på majvor karlson och fick fram den här sidan: http://blogg.vk.se/modesty. "Majvor" har alltså joinat som bloggare på vk så jag önskar henne all lycka. Hennes enda inlägg har titeln "hjälp" och lyder:

"första gången jag bara gillade lotta  vill veta mera.  svårt att sova,vin hjälpte inte heller..  en som sitter i soffan,tittar på fighiting kanal?  god natt ni lotta om vaken"

Jag vet inte riktigt vad som menas, men god natt på dig med Majvor.

Ibland känns det som att kommentarerna på min blogg är mer intressanta än själva bloggen. Det gör mig fascinerad och oroad på samma gång.

 

7 kommentarer

  1. Skalman

    Tja, jag har haft tre stycken hittills. En sverigedemokrat som inte tyckte om att jag kallade SD för rasister (vilket jag fortfarande anser att de är), en som blev helt mållös över att jag som man kunde hysa feministiska (och enligt honom mansfientliga) åsikter (men faktiskt gick att argumentera med i alla fall, även om vi har helt olika världssyn) och så har vi snubben som tycker att jag är en fjant för att jag läser genusvetenskap och inte behandlar kvinnor som sexobjekt…

  2. "majvor"

    Tack attdu gav mig lite av din tid.känsla,att det finns så mycket mera bakom några ord ett namn. har nyligt börjat fasna vid datorn men kul är det. Begriper inte att det finns så massor med OINT.Puc…men det kanske ska va så vi ska tilltala varandra..lärde mig inget i skolan kan ändå det mesta. 1lyssna,tänka,försöka förstå,empati så mycketman kan & orkar. i be back Modesty

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.