nitLotta

I’m gonna watch it or die trying

Det blir synd om ungdomarna nu när nya Twilight-filmen kanske får 15 års åldersgräns! Det är den viktigaste nyheten idag. En person säger: "I’m goin’ to watch it or die trying". Jag skulle vilja se den biljettkontrollant som försöker ta död på en fjortis som vill se Twilight.

Undrar också om man själv har varit så melodramatisk någon gång, men jag har knappt bråkat med mina föräldrar och något tonårsuppror har jag aldrig märkt av. Det hade varit intressant om man hade varit sjukligt fixerad vid en kändis eller dylikt någon gång i tiden, men det har jag inte heller varit. Och nej, jag tror inte att min konstanta dissning av Peter Jihde kan liknas vid idoldyrkan. Hur som helst: Det kanske är dags att börja nu? Måste bara komma på någon som är värdig min beundran. Någon som har ett förslag? Bert Karlsson kanske? Eller Måns Zelmerlöw? Annika Lantz?

Peace!

 

Aot.

8 kommentarer

  1. Skalman

    Ge mig bara tid att introducera något av förslagen ordentligt så ska du få se att du blir i alla fall lite fanatisk, även om du kanske inte uppnår samma ohälsosamma nivå av beundrande som jag hyser för de här fenomenen, vilket ofta uttrycker sig genom att jag utlyser en fatwa på den som inte delar mina åsikter i de här frågorna.

  2. Tomas

    ”I’m goin’ to watch it or die trying”

    Hahaha! Det ger mig verkligen roliga bilder i huvudet. Jag vet inte vad som är värre: att offra sitt liv för att se den filmen eller att döda någon som försöker. Jag gillar båda.

  3. svenne

    jag ær sjukt seg på att kommentera såklart men jag vill bara sæga: JA, ANNIKA LANTZ ÆR VÆRD ALL DYRKAN. Tips: ladda ner massa podradio från sr.se och lyssna på nær du åker buss eller dylikt. så sjukt smart och underhållande hon ær! kram på dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.