nitLotta

Mitt längsta inlägg någonsin. Till och med rubriken är lång för att skrämma bort folk som inte gillar långa texter. Jättelång rubrik.

Yo!

Vilka fantastiska kommentarer jag fick på mitt föregående inlägg!

 

1. "På grund av orättvisa anklagelser har jag beslutat att spela Around the world med Daft Punk på repeat mellan 00.00-02.00 onsdag 25e november 2009. Volymen och särskilt basen kommer vara relativt hög."

2. "Jag hör inte vad du skriver, för jag spelar så hög musik!"

3. "du verkar ha blandat ihop mig med någon som bryr sig, jag hoppas du har överseende med mitt mentala handikapp, kanske är du själv en könssjukdom som tagit det hela för långt. Ifall du har ett otroligt behov av lugn kanske du borde överväga annan boendeform eller be dina föräldrar om en sen abort"

4. "Hej!
Jag tänker inte sänka min musik. Tvärtom kommer jag att vända högtalarna specifikt mot din vägg. Jag har börjat hyra ut rummet till ett balkanband, och jag får inte får plats med dom nån annanstans. Hoppas att det är okej.
Kram kram"

5. "Kära granne. Som du säkert har hört så börjar kärlek med bråk. Då jag inte känner för att inleda en relation med dej tycker jag att vi ska sluta bråka om detta. Kom och dansa hos mig istället, så får du se att det inte spelas så hög volym. PS. Tag med oömma kläder. DS."


 

Det kommer bli svårt att välja måste jag säga! Alla bidrag har sina fördelar. Att hota med Daft Punk alternativt ett balkanband borde vara effektivt tänker jag. Tanken på dessa oljud borde få min fantastiska musik att framstå som sireners sång. Om man däremot vill vara dissig på ett kortfattat sätt är alternativ två praktiskt. Alternativ 3 är perfekt om man har PMS kombinerat med en riktigt kass dag. Annars känns en sådan lapp lite väl hotfull och kan resultera i att grannen börjar lägga surströmming i mitt postfack. Eller ännu värre – Han kanske lägger en idolbild på Jihde där. Och den tanken är ändå rätt skrämmande. Alternativ 5 är lockande eftersom märkliga människor brukar gå ihop med mig, men om han är våldsam vill jag inte dansa med honom. Tänk om han stämplar mig under dansen?

Annars:

 www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6156349.ab

Tack gode gud! Twilight-fansen ska få se den fantastiska uppföljaren även om de är under 15. Åldersgränsen sänktes alltså av kammarrätten till 11 år efter påtryckningar! Vilken tur att unga tjejer fortsatt kan hjärntvättas av mormonen Stephanie Meyers kvinnoförnedrande böcker och tack vare detta lära sig att manliga svin är härliga. Hörde en bokrecensent från DN som berättade om en scen i bok nummer fyra där en kvinnlig vampyr blev slagen av sin man och att känslan i boken var att hon behövde en härlig uppläxning. Gillar också att "Bella" blir självmordsbenägen när hon tror att hon måste leva utan sin vidrige gammvampyr "Edward". Det är klart att man tappar all livslust i hennes situation. Lika bra att hoppa från en klippa.

Bästa klippet ever:

 

 

Mästerverk By Tomas.

2 kommentarer

  1. Jacob Westerlund

    Du är inte ensam 🙂
    Twilight hyllar matinéfilmer från 50-talet, med endimensionella hjälplösa våp som endast lever för sin kärlek till nån äcklig Errol Flynn-variant.
    Hysterin runtom känns läskigt vältajmad med resten av Anna Anka-tåget. Usch.

    Tacka vet jag True Blood 😉

  2. Lotta Cecilia

    Svar till Jacob Westerlund (2009-11-21 15:41)
    true blood alltså? jag har inte sett ett enda avsnitt. kanske borde ge det en chans. så jag kan radera twilight ur mitt minne 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.