nitLotta

Arga Lappen, Cliffhanger – Ett otippat svar

Jag råkade lägga min svarslapp i fel grannes postlåda. Med min fantastiska slutledningsförmåga trodde jag att min grannes skylt borde vara belägen på ett likadant ställe som min, åtminstone med tanke på att han bor ovanför mig, men så var inte fallet. Äkta Bostaden.

Hur som helst fick jag reda på detta tack vare den här lappen:

Tja Lotta!

Jag tror du har hett lappen i fel postfack. Jag har inget emot att du spelar musik, har faktiskt inte hört dig spela någon gång. Så länge du inte lirar något av Amy Diamond, så go nuts för min del. Min granne X däremot brukar beklaga sig över att någon spelar musik högt, men det får stå för honom och han får ta upp det med dig ifall det är ett problem. Jag håller helt med dig om att vi bor i ett studenthus, så för min del får du spela så mycket musik du vill. Ett förslag på grym musik är Carolina Wallin Perez –> Sjukt bra!

Ha det så bra i regniga Umeå! Hälsningar Y

P.S. Jag lade din lapp i X:s postfack. D.S.

 

Vad ska man säga? Jag blev väldigt glad av den här lappen. Varför finns det inte någon hemsida för Glada Lappen? Måste visa min uppskattning på något sätt. Jag fick ju ett bra låttips och medhåll på samma gång.

 

Det kommer en Tasmanier/Tazman hit och couchsurfar i helgen. Jag var lite orolig över att det skulle vara:

 

Det hade blivit lite jobbigt med tanke på alla bokstavskombinationer han verkar ha, men han är åtminstone positiv och fylld av energi. Jag vet inte riktigt hur man underhåller en tasmanier, så om det är någon som har ett tips på vad man kan visa upp i Umeå så är det bara att hojta till.

 







9 kommentarer

  1. Mikaela

    Åh vad roligt du har det i din korridor med alla lappar och spännande grannar! Lappar är det roligaste som finns! Jag vill också ha arga och glada lappar!

  2. karin

    det är nu du ska göra en bok om alla lappar. skicka lappar till alla i din korridor och skriv lustiga saker och gör en bok så tjänar du STORKOVAN
    då kan vi åka till grekland i en hel månad.

    eller något annat.
    haha.

    jag är lättroad såhär på kvällskvisten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.