nitLotta

Sköna kommentarer

Jag är omgiven av de bästa människorna har jag insett. Det kommer ständigt nya uttalanden från mina vänner som jag uppskattar lite för mycket för att det ska kunna betraktas som normalt. Här är ett axplock på några av de senaste kommentarerna:

En vän med ursprung i Alfta (som är flata): "Alfta… Om man vänder på bokstäverna i ortsnamnet så blir det Flata! Och det här kommer jag på först nu…"

En vän som är selektiv i sitt letande efter godbitar i lösviktslådorna: "Hjärnor!? Nej, det här går jag inte med på! Där går fan gränsen!".

Ett sms från en (över)förfriskad vän med insikt i sin onykterhet: "…Vi dricker allt annat och jag kan bara skiva det. Så jag ska ska dig. Asch! Vad menar jag?"

Veckans sms blir ändock: "Tja! Sitter just och säljer alkohol till norrmän. En man visade just ett ärr och vi frågade vad han gjort – ’samlat frimärken’."

Visste inte att det var en så farlig hobby, måste omvärdera mitt synsätt och ge mer respekt till frimärkssamlarna…

 

 

3 kommentarer

  1. Anna

    Ska jag vara stolt eller rädd för mig själv över att jag är upphovsmakare till två av de där kommentarerna? Äh, kör på stolt. På nyår du, då ska jag smocka in några till! ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.