Marias träningsblogg

Marängklubben

Marängklubben har startat för många år sedan på kontoret och jag har nog legat i toppen av den ibland. Ledaren i denna ärofyllda klubb är den med mest skador och krämpor, och jag ska säga att för att vara en friskvårdsanläggning finns det många 😉 Alla lever inte som de lär..

Idag har jag dock ätit lunch på restaurang Örnen (deras grekiska buffe kan varmt rekommenderas :)) med ett gäng väldigt ömtåliga maränger. Av oss fyra personer som deltog i lunchen hade 2 st opererat knät nyligen, 1 har problem med knät och lårmuskeln. Det var diverse förkylningar, högt blodtryck, hjärtklappning, allergi mm. Och tro mig eller ej, jag hade inget av detta. Ingen av oss är ens mycket över 35 år så man undrar vad detta ska sluta med! Känner mig iallafall osedvanligt pigg och kry och hade en mycket trevlig lunch iallafall! Tack Jojjan (hoppas du ligger i högläge), Soffan och Micke.

Sov Gott!

3 kommentarer

  1. Micke Maräng

    Det var ju bra att man kunde bidra med lite inspiration till bloggen =) På tal om krämpor…glöm nu inte att värma upp och stretcha till brännbollen 😉

  2. Robocop-Nisse

    Helt rätt Maria, kapa de där simulanterna som dom håller på. Blir man inte inlagd efter operation så kan det omöjligt räknas och tro mig, jag vet vad jag pratar om. Nä lämna det där veka gänget och joina de riktigt hårda lirarna i Rehabklubben. Vi är några stycken som alltid har en plats men ändå presterar på hög nivå och det är ett av kraven (vi har några stycken). Själv är jag numera ordförande och har en plats i hall of fame.

    Så rannsaka dig själv om du verkligen vill hänga med marängerna eller ta en plats i stålligan. Du får en chans, ta den!

    PS det är coolt med ärr DS

  3. Johanna maräng

    Det finns många olika sorters maränger…De som erhhåller medlemskap i denna marängklubb är alltid de godaste, sötaste men också de SEGASTE! (inte de torra, spröda och bräckliga)
    ”att göra en maräng” är att under sitt medlemskap göra en resa från 0-100 och komma igen starkare än någonsin!

    Jag är stolt medlem i denna klubb, känner en positiv anda bland medlemmarna och tvivlar inte en sekund på att alla som VILL når sina mål!

    Så alltså, har du det som krävs för att bli medlem (det har du Maria och är välkommen som medlem när du behöver) och VILL du investera i din egen hälsa: satsa på ett medlemskap i marängklubben!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.