Marias träningsblogg

Hemma igen

Så var man hemma på Berghem igen efter 6 dagar i New York, 5 dagar i Durham och en helg i Stockholm. Helgen i vår storstad brukar alltid bringa en massa energi eftersom jag träffar mina underbara kollegor i Nike och det resulterar i en massa galna upptåg och intressanta diskussioner. Bland annat så har jag för första gången kappseglat och tävlingsmänniska som jag är så är det skönt och säga att jag vann ( Johanna A- du är en klippa på segling ;))!!

Trots denna energikick så är det sällan jag har varit så trött som i morse. Man förlorar nämligen en natt då man reser från USA och det är inte så lätt att ta igen. Höll mig uppe fredag och lördag men imorse var jag som en klubbab säl! Sa inte många ord vid frukosten och somnade innan planet hem ens hade lyft..

Då kan ni undra varför jag fortfarande är uppe? Jo tog mig en sväng på gymmet (första på länge) och insåg att det var nödvändigt (gör mig alltid piggare). Stelare än någonsin och betydligt svagare ska jag än en gång börja mitt nya hälsosamma liv imorgon måndag! Någon fler!!?? Återkommer med hur många dagar det höll, löftet för mig är stretching varje dag och gymmet 2 ggr i veckan. Nu har jag satt det på pränt också…

Sov så gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.