Marias träningsblogg

Hur kan det bli roligt att stretcha??!!

Dag 1 av mitt nya hälsosamma liv är över och jag har stretchat! Har tom plockat fram min yogamatta i köket och kört en riktigt lång stretch- Om det är någon som har några knep för att göra detta onda måste roligare ( med betoning på onda..) så får ni gärna komma med ideer! Har provat det mesta, och det hjälper inte ens att jag vet hur bra det är för mig och att jag verkligen behöver det. Ibland är man bra korkad.

Annars så har detta varit en måndag kantat med en massa möten. Det var inte en lugn start efter semestern direkt! Väl hemma kl 22.00, efter en snabb storhandling så känns det iallafall som att jag har fått mycket gjort. Ett stort tack till mina deltagare på Aerobic Dance och Afro som än en gång gjorde måndag till en bra dag på veckan.

Dags att sova!

En kommentar

  1. Muntergöken

    Inte vet jag hur du stretchar men så jäkla ont gör det väl inte. Gör det det så är du kanske inte riktigt varm i musklerna eller så tänjer du kanske för långt? Men det där vet du nog själv eftersom du sysslar med träning.:-)

    Tråkigt kan det ju däremot vara men å andra sidan får man ju chansen fundera på sånt man kanske behöver ta sig en funderare på. Bättre tänka på sånt än att fixera sig vid tanken så tråkigt det är att stretcha. Bara börja använda tanken till nåt vettigare än att tänka det är pest det du sysslar med för stunden alltså.:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.