Marias träningsblogg

Precis kommit in i semesterlunken..

..så var det måndag igen och dags att jobba. Efter en lugn och skön helg på Norrbyskär i strålande sol så kom jag verkligen in i ett tempo som jag skulle kunna hålla hela semestern. Det var tur att inte solen sken i morse, då gick det lite lättare att sätta sig på kontoret. Jag ska ju inte klaga att jag får jobba några veckor till, har rest och farit hela våren. Har även haft en måndag då jag har varit mycket effektiv så det känns skönt.

Jag tror att alla behöver en period med vila eller helt enkelt ändra sina rutiner lite. Nu har jag kommit in i mina träningsrutiner för sommaren. Jag springer lite då jag har lust, tränar på gym några gånger i veckan ( Håller mitt löfte ÄNNU!!) det enda jag inte har börjat med ännu är golfen.. som får ligga lite på is denna sommar.

Har även kommit in i en rutin där jag går och lägger mig före kl 1 på natten så nu är det dags att gå till kojs.. Gonatt!

2 kommentarer

  1. Marie

    Hejsan Maria! Jag läste din blogg och det fick mig att tänka på alla underbara pass som du har hållit på Iksu! Du gav alltid en sådan energi och jag kommer ihåg dig som ”hon-som-ledde-mina-favorit-pass”. Nuförtiden tränar jag inte på Iksu längre eftersom jag bor en bit utanför Umeå. Jag håller mig igång med mina hundar dagligen istället. Hoppas du får en riktigt skön sommar!

  2. Maria

    Hej Marie! Tack för det! Roligt att höra att du tyckte om passen! Tack för all energi som ni deltagare ger tillbaka! Hoppas att du har tid att komma och träna någon gång igen, kanske i sommar på afro i Vänortsparken, torsdagar kl 19 🙂 Ha en skön sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.