Marias träningsblogg

Vilken vecka…

Den här veckan har verkligen rusat iväg och det känns som om det var igår man vaknade och det var måndag morgon. Det har dock varit en helt fantastisk träningsvecka för mig! IKSU har vaknat till liv och alla vill och är sugna på att träna. Så varje gång efter mina pass har jag skuttat hemåt för att det har varit så fantastiskt roligt.

Ju mer pass jag kör desto stelare blir jag tyvärr, för ju mer pass jag har desto sämre är jag på att stretcha ( dålig ekvation, jag vet..) Min naprapat har vid flera tillfällen liknat mig vid ett cementblock och säger att det är svårare att manipulera mig än en 100kgs karl. Igår gjorde jag något som jag verkligen ska försöka göra oftare. Under lunchen gick jag på ett BODYBALANCE pass med en kollega som instruktör. Ni vet säkert hur det kan vara när man sitter där vid skrivbordet, telefonen ringer, mailen strömmar in, och helt plötsligt har passet börjat om man hann inte. NU hade jag faktiskt bokat av detta i kalendern, och stressat smög jag in när passet hade börjat. Efter 10 min var jag helt lugn och avslappnad, min huvudvärk försvann och resten av dagen mådde jag såå bra. Så nu kommer ett sånt där löfte som behövs sättas i skrift av mig, BODYBALANCE eller yoga en gång i veckan! Inga undanflykter duger!

Sov gott!

2 kommentarer

  1. Lotta

    Tack för inspirationen! Tänkte boka av mig ifrån mitt bodybalance pass men så lästa jag din blogg om ämnet och blev peppad igen, det känns ju så skönt efteråt!

    Saknar dina pass väldigt mycket förresten, du ska inte ned hit till Gbg och gymnasium och gästinstruera snart??! 🙂

    Kram/

  2. Maria

    Hej Lotta. Var nyss på Gymnasium och körde Nike touren, men nu lär det nog dröja till nästa höst..:( Men du är alltid välkommen till IKSU 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.