Marias träningsblogg

:( Snörvel

Blev inte världens snabbaste övergående förkylning, utan vaknade och kände mig totalt överkörd. Ont i hela kroppen, kändes som att jag hade sprungit ett maraton dagen innan ( inte för att jag gjort det, eller kommer, men kan tänka mig att det känns som i morse).

En sak jag försöker lära mig är att verkligen försöka vila från mina pass när jag är sjuk och idag var jag tvungen att inse att jag inte kunde köra step dance eller funktionell träning, kändes hur trist som helst, men ett moget beslut av mig 😉 Nästa vecka lovar jag att vi ska köra hårt!

Nu ser jag fram emot en ledig fredag och lördag med bla tapas kväll! Söndag bli det core för hela slanten på vår grundutbildning.

Sov gott!

4 kommentarer

  1. Anne Nilsson

    Hej Maria!

    Tänkte bara säga till dig att du kan känna dig saknad, då du inte dök upp i torsdags på step dancen! Orken försvann fort när man insåg att det inte var du som skulle stå där framme och peppa en,…

    Hoppas du vilar upp dig i helgen och laddar batterierna så vi får köra Aerobic dance med dig på måndag =)

    Trevlig helg!

    Mvh Anne Nilsson

  2. Elin

    Hej!

    Jag måste säga att jag blev LEDSEN I ÖGAT när jag insåg att du inte skulle ha dina pass. Jag som bara är uppe i Umeå denna vecka och tänke få gå på lite kul pass! Aja… krya på dig!

  3. Maria

    Hej Anne. Tack det värmer! Jag saknade er också! Blev soffläge och godispåse. Hoppas du haft en trevlig helg! Blev ett snabbinhopp på stepdance idag så jag är tillbaka imorgin 🙂

  4. maria

    Hej Elin. Vad synd! Hoppas att du är tillbaka snart! Har tagit det vääldigt lugnt i helgen så nu är jag frisk 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.