Marias träningsblogg

Måndag igen, hur många kan tänkas ha startat sina nya liv idag?

Visst har jag sagt flera gånger att måndag är veckans bästa dag??!! 2 underbara danspass som förgyller veckans kanske annars tråkigaste dag ( för många iallafall). Enda nackdelen är att man kommer hem från jobbet sent och det gör att den lilla nattugglan i mig sitter och bloggar som vanligt efter tolv.. Måste ta mig i kragen och gå och lägga mig tidigare. Har dessutom hört min kollega Lena föreläsa idag om hur viktigt sömn är, det är ju faktiskt ingen nyhet.

Precis som Lena pratade om idag så är vi faktiskt ganska kunniga om hur och vad vi ska göra för att ta hand om vår kropp och hälsa, men gör vi det?? Nä, många hinder finns det på vägen. På måndag är ett vanligt ett. Undrar hur många som har börjat sina nya liv just idag?

Jag ska då iallafall stolt säga att jag har blivit duktigare på att stretcha och gå på yoga, som var ett löfte till mitt ’nya’ liv. Gör det nästan lika ofta som jag lovade mig själv. Som med alla förändringar ska man mjukstarta, eller hur Lena??

Nä, i säng med mig NU.

Gonatt!

3 kommentarer

  1. Anne Nilsson

    Hej Maria!
    Skönt att få börja veckan med ett sånt oroligt roligt pass!!
    Hoppas du får en skön dag!

    / Anne

  2. Lena L

    Japp, mjukstart och rimliga mål och förväntningar är det som gäller. Kul att vara omnämnd i din blogg. Det är den 3,e, kanske gör man nåt slags intryck nån gång om sänder. Mys på nu i helgen med adventspyssel och nya livet.
    Kram Lena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.