Marias träningsblogg

Skillnad mellan Amerikanska och Svenska deltagare?

Fick en fråga på en kommentar på bloggen om det är någon skillnad mellan svenska och amerikanska deltagare? Japp, det finns det nog..

För det första så är det en stor skillnad vad man gillar för pass.. Här har på många gym varje instruktör skapat sig en ’signature’ class. Det betyder att har man 20 instruktörer som jobbar på ett gym och kör 2 pass varje vecka så kan det bli ett schema med 40 olika namn på passen. En liten tanke hur det skulle vara på IKSU;)

Passen ska vara tuffa, man ska svettas och instruktören kan komma in och tugga tuggummi och se sig själv i spegeln mest hela tiden ( nu generaliserar jag, detta hände mig i New York, självklart finns det en massa duktiga!). Detta bryr sig dock inte deltagarna om så mycket bara de får svettas… Man hör oxå hela tiden kommentarer från dem vad de tycker ( Är ju bra iofs tycker jag ;).

Går man ut på gymmet så står det en personlig tränare vid varje gymbesökare och skriker ’Come on now,you wanted a flat tummy to the beach 2009, ( nu drar jag alla över en kam igen..).

Men egentligen så tror jag att de innerst inne vill ha en upplevelse på varje pass de oxå, det handlar ju om att passet och instruktören ska skapa en miljöför detta. Jag tänker då iallafall ha det som mål när jag imorgon ska ha mitt första afro power dance…

Nu blir det springtur nummer 2 i shorts :)..

Ha en trevlig söndagskväll!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.