Marias träningsblogg

En nästan tom måndag i kalendern..

Vaknar och funderar, undra vad man ska hitta på idag? Första vardagen i USA är en måndag, som vanligtvis är fullspäckad med aktiviteter, men idag är den nästan helt tom. Har ett pass kl halv åtta ikväll, men innan det inget! Hör verkligen till ovanligheterna för mig och dte tar mig säkert några dagar att vänja mig och varva ner. Man får då känna efter vilket galet tempo man ibland lever i..

Ska nog ta en promenad, inte shortsväder direkt, men det är fantastiskt skönt att se solen varje dag även om det inte är så varmt. Efter det blir det lite stretching, ska verkligen ta hand om min stackars stela kropp nu när jag har tid.. ( Har tom köpt en yoga bok;))

Ska försöka att slita mig från frukost tv:n där det just nu är ett program som heter the Dr´s. Flera aspekter av hälsa diskuteras av ett antal läkare, nyss var det nya träningstrenden, horseriding, och då diskuterar vi inte vanliga hästar, utan mekaniska du kan ha hemma för att träna dina coremuskler. Snart var det dags för brazilian afro pass. Ska bli intressant att se…

Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.