Marias träningsblogg

Ny inspiration…

EN sak som är ganska härligt med USA är att det ofta inte finns begränsningar på alla tokigheter man hittar på. Och mycket verkar fungera… Nu gäller ju inte detta endast träning, som jag har nämnt en del om tidigare, men idag så tittade jag på tv och såg det senaste, treadmill cycle. Det är alltså en cykel med ett löpband på som man använder utomhus för att ta sig fram. Min fråga blir då varför?? Såg oerhört krångligt ut och är det då inte lättare att bara ta på sig löparskorna, eller ta fram sin vanliga cykel?

Provade ett riktigt bra gruppträningspass i fredags, en kombination mellan yoga och pilates. Var en väldigt utbildad instruktör som fick oss delatagare att sträcka ut och jobba ordentligt. Annars så är det riktigt ’heta’ här nu Bollywood. Filmen Slumdog Millionaire har fått alla att vilja dansa till musiken. Och jag kan hålla med om att musken är bra för att vara en filmmusik, men jag tvekar dock till att Bollywood dansen slår stort igen ( var inte så många år sedan som det var riktigt inne på aerobicsgolven) i Sverige..

Ha en bra måndag!

www.mariaolofsson.se

2 kommentarer

  1. Mona

    Hej Maria !
    Såg att du skulle vara tillbaka i Umeå nästa vecka. Om det stämmer enl. IKSU-bokn. så är du efterlängtad ska du veta.
    Hoppas du har det bra där i det stora landet i väst/ Mona

  2. Maria

    Hej Mona
    det stämmer, kommer tillbaka nu på lördag 🙂 Har saknat er, men haft det mycket härligt här. Att så många veckor kan gå så fort.. Vi ses snart 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.