Marias träningsblogg

Inget planerat…

Känns faktiskt helt fantastiskt skönt att ha 4 veckor till framför mig utan en enda planerad sekund! Eftersom jag annars flänger och far en hel del så ska jag som max förflytta mig med bil ( så jag slipper boka någon resa och passa någon tid..) till Kalix..

Ja, det regnar och är trist, men då kan man verkligen koppla av och göra INGENTING hemma. Om solen skiner har då iallafall jag en stress att ta mig ut och få lite solstrålar på mig. Med tanke på hur lite sol vi har per år så behöver man väl allt man kan få.. Så visst några dagar till med regn, men sedan vill jag kunna lägga bort fingervantarna och ha mer än 8 grader i JULI.. En vän skrev på facebook idag en kommentar att man kanske skulle ta och flytta Sverige till Hawaii.. Sevnska sommaren är ju underbar, när solen skiner och det är varmt, och den varar mer än några veckor.

Idag hade jag planerat en lång springtur, men det blev istället en kort sväng på gymmet och sedan ett Combat pass, på grund av att jag ibland är lite mesig att ta mig ut i regnet.. Är så sällan jag har tid att gå på pass och bara inspireras.. Ska försöka göra det imorgon oxå, eller om solen mot all förmodan tittar fram på med löpskorna, Ipoden i öronen och ut i spåret…

Dagens kloka ord:

’Let yourself be open and life will be easier’ – Budd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.