Marias träningsblogg

Full fart i helgen..

Helgen gick i en rasande fart och startade med konvent i Luleå. Steg upp halv 6 på lördag morgon och begav mig med Mazdan till Korpens konvent där jag startade med Afro Power Dance. Var ett mycket härligt gäng som sedan fick testa Inner Strength. Bevisade att detta pass verkligen kan köras med vad som helst, i brist på pinnar till alla så körde några med en hantel, några med vattenflaskan och jag själv hittade en konstig pinne i vaktmästeriet. Avslutade dagen med ett Aerobic power där vi fick svettas ordentligt.

Fick på kvällen vila upp mig i hängmattan í stugan innan det bar av till Skellefteå på söndag för coreutbildning. Måste ju säga att eftersom jag inte var det minsta trött på söndag kväll så jobbar man ju med rätt saker som ger en energi 🙂

Mer energi har jag fått nu i två dagar av konferens på TJARN. Ett helt fantastiskt ställe ca 6 mil utanför umeå. Ledorden är stilla, lugn och eftertanke. Jag lägger till fantastisk miljö och trevliga kollegor som gjorde att det blev 2 mycket bra dagar!

Nu ska kika på nya Afro Power Dance passet (kommer säker göra att jag blir pigg som bara den och inte an sova på ett bra tag,…)

Gonatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.