Marias träningsblogg

Hemma igen…

Hemma igen efter en härlig vecka i USA med mycket ny inspiration och många underbara pass!

Har befunnit mig på O2 Fitness Club ( www.o2fitnessclubs.com) i North Carolina för att köra AFro Power Dance och Inner Strength. Är så underbart när deltagarna testar Afro för första gången och se deras härliga energi! Har dessutom haft många intressanta möten med instruktörer och fått nya erfarenheter och inspiration.

Inspiration till mina yoga klasser har jag även fått på Blue Point yoga ( www.bluepointyoga.com) där jag bland annat har gått på Sweaty yoga. Mycket duktiga instruktörer och min kropp har verkligen fått vrida och vända på sig.

Största kicken fick jag dock i Washington där jag avslutade resan och gick på Jivamuhkti yoga. En lång klass som startade med en workshop i huvudstående och sedan drog igång till dunkande musik med bla en upphottad version av Beyonces Halo, en riktigt svettig upplevelse som var fantastisk. Och vemhar sagt att yoga inte kan rocka? För den som vill lära sig mer om denna yogaform kan man åka till Sthlm på en workshop i mars: http://www.jivamuktiyoga.se/events/

Jivamukti Yoga is a physically challenging practice that aims to expand the practitioner’s spiritual consciousness. Classes mix powerful asana, pranayama and meditation with discussions about yoga and often include music and chanting.
The name Jivamukti means "living liberated" and derives from the Sanskrit word "Jivanmukta" witch translates into, "one who is enlightened while still living".

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.