Oh joy

Oh joy! Diskmaskinen verkar ha gett upp. Efter ett antal diskningar när det helt enkelt inte blev rent och en smula detektivarbete från min sida upptäcker jag att den där övre grejen inte snurrar alls. Och eftersom det inte har blivit rent de senaste diskningarna, jag har i princip diskat samma saker om och om igen, så har det ju byggts upp ett ansenligt diskberg av typen "en-blick-och sen-går-man-ut-ur-köket-och-gråter".

Sonen kom just hit och ville ha datorn (jag ockuperar nämligen hans dator för tillfället eftersom den var up and running) och jag föreslog att han skulle diska medan jag skriver klart här. Svaret jag fick var en blick i sidled, ett höjt ögonbryn och ett "Nej". Hmm. Nånting har gått snett i uppfostran. Förmodligen kallas det "diskmaskin".

Nämen allvarligt, man tar så mycket för givet och sen står man där med skägget i brevlådan när det väl havererar. Suckar och stönar och tycker att livet är pest.

Jaja, nog med gnäll här, jag ska fortsätta mitt diskande och förhoppningsvis blir det någon ordning på köket snart.

 Föressten hittade jag den här helt underbara låten igårkväll

 

3 kommentarer

  1. Nina Häreskog-Linder

    Alldeles rätt att ta det mesta för givet..varje vår blir jag lika förgrymmad..vår brunn producerar nämligen mindre vatten då..ja..jag vet att jag formulerade mig fel nu..men det kommer hur som helst mindre ur kranen ..och DET är inte kul..snabbduscha, tjata på ungarna som duschar i evigheter enligt mig, snåltvättar kläder..ja..man vill inte ens ha gäster och DET suger..oopps nu vart jag nalta modern..skratt!

  2. Rolf Lidgren

    Tack för låten. 30 år yngre till sinnes i ett nafs.
    Tänk vad lite det behövs ibland. Lika bra som en god wiskey och bra no billigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.