Livet som mamma

Livet är underbart!

Vad händer?

Jag förstår inte vad det är med min prins ikväll. han vaknar och totalgråter i panik! tårarna bara sprutar och om jag inte hinner in efter hans första andetag så skirker han bara mamma!! Det gör så ont i hjärtat när han drömmer massa mardrömmar. Jag önskar att jag bara kunde ta bort dom!

 

Mitt internet packade ihop igårkväll. Så i morse ringde jag Telia och dom försökte hjälpa mig så gott dom kunde… men det gick inte. Så jag gick in till butiken idag och dom behöll både min dator och modemet för att kolla lite. Det slutade med att jag fick låna ett modem av dom och dom skickade in mitt på lagning. Jag har internet iaf 🙂 Jag älskar verkligen Telia. Jag är så nöjd med dom! hur underbara som helst!

 

Annars idag så har vi varit på öf. Och som alltid så är det hur kul som helst! Jag fick lov att gå tidigare för jag fick så otroligt ont i magen. Så mamma och björn fick komma och hämta och skjussa hem mig och Rasmus. Väl hemma så tog jag smärtstillande så då gick det över. Och jag fick ett skrivbord av björn! Det är i samma färg och stil som soffbordet, tvbänken och lackhyllorna. Det var jättebra! Så nu står min symaskin framme hela tiden och jag har gjort det till min egna lilla pysselhörna!

 

Rasmus har börjat att bara sova en gång om dagen. Efter lunch. Då sover han mellan 1 ½  och 2 timmar. Sen under eftermiddagen så tar vi en läsvila. Lägger oss på ett täcke på golvet och läser en bok och myser för att han ska få varva ner.

 

Nej nu vart det mycket svammel. Ska nog göra mig klar för sängen nu.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.