Resten

 

Nu tänker jag fortsätta med resten av kroppens förfall.Kommer bara till halsen,

 Sen börjar det  om igen

ÅRSRINGAR trodde jag bara Träd hade, ha ha ha så naiv jag har varit.

KALKONHALS   vem tycker det är charmigt ?kalkoner ligger knappast på topp 10 i skönhet.Fast allt börjar kännas relativt nu för tiden.

,  .Ja sen fortsätter det med samma tråkiga visa.SVANKEN som jag hade där bak, den är som bortblåst ja  borta med vinden Jag är numera helt rak där .Det verkar som om den på något märkligt sätt  förflyttat sig från baksidan till framsidan (magen) för där har det börjat puta ut mer och mer.Helt seriöst, sååå tragiskt.Vem vill ha ett PLATT ARSLE? ja inte jag, men  fick det ändå.Fast jag inte ens har bett om det.

Kroppen är verkligen en jättemärklig apparat  ja.nästan som en konst i sig. Man slutar aldrig att förvånas över den. . Jag var till hudkliniken för ett par år sen, för att kolla lite fläckar,för dom ska man vara noga med att låta en Doktor titta på.

.Jag var särskilt oroad över flera nya, lite utstående  hudförändringar

men när läkaren tittade på dom, hon behövde  inte ens glutta  nära , utan sa bara med ett leende.Dom där är helt harmlösa, det är ÅLDERSVÅRTOR! Det första som kom ur min mun(efter att  först ha varit stum och bara gapat i några sekunder )var…

VAD SKA JAG HA DOM TILL??? Ja sen fortsätter det så där, skulle kunna hålla på i evigheter,  men det gör jag inte ,men är det någon som har en fråga om medelålders krämpor , så säg till, jag delar gladerligen med mig, kanske rent av   kan ge  tips och råd..Är  expert  NÄSTAN. Jag tror så här…………

Dom första  49 åren är kroppen glad och nöjd med livet.Den går  runt och lattjar, tar allt med en klackspark tycker sig rent av vara   riktigt läcker,det mesta pekar uppåt och framåt, men sen när den blir 50 bast, då jäklar i det, händer det något, den ger liksom upp, kastar in handduken.Det blir tvärstopp, det mesta börjar hänga och slänga.Den ger efter för gravitationen.Då är det bra att vara en obotlig OPTIMIST och ha en GLÖD.Tro mig, jag vet.Ikroppen ryms en otrolig MÅNGFALD, där får allt vara med och samsas med bra och mindre bra saker..TACK FÖR MIN KROPP.

Men det kan ändå kännas befriande att få skrika högt :

GIV MIG KRAFT OCH STYRKA!!!

Ha en bra kväll, för det ska jag ha.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.