Lugnet

Jag tycker det är befriande att bli äldre, ( ja förutom alla krämpor och  synliga åkommor jag skrivit om tidigare då förstås ) jag har hittat lugnet inom mig,jag litar fullständigt på min kropp och (knopp),  lyssnar därför mer och mer på mig själv och lite mindre på alla andra.Har lärt mig att saker och ting inte är svart eller vitt.Jag älskar mångfalden och våra olikheter mer och mer, gillar när det rör sig lite utanför ramarna, hur farligt kan det vara på en skala mellan 1 och 10 ? Att jag vågar prova på  saker som gör mig nyfiken,jag är inte så rädd, vad är det värsta som kan hända? ja att jag misslyckas, men hellre det än att jag aldrig vågat Om jag aldrig skulle misslyckas var jag väl en Robot, och det vill jag verkligen inte vara.Jag är en Människa..Tror inte ens att Jorden går under av att man vågar lite .En del som möter mig kanske tror att jag inte har några åsikter, bara för att jag inte skriker ut dom , eller lägger mig i allt, och alla disskussioner men se där har dom totalt fel, för livet har fått mig att VÄLJA mina KRIG, jag lägger inte ner en massa energi, på saker som inte är viktiga för mig och mitt liv längre.Men jag kan hantera vapen, VAR SÅ SÄKER.Men jag behöver inte gapa högst ,och vara bäst inför andra  En god självkänsla begränsar också behovet av att vara macho.Men inom mig bor det en Lejoninna ,som även delar boendet med Tjuren Ferdinand, en oslagbar kombination för mig..

Många är så rädda för nya förändringar, men jag vill nog hävda att det tvärtom gör oss gott på sikt. Det blir oftast till det bättre. Jag tycker det är tråkigt med människor som aldrig kan ändra sina åsikter, som gnäller på allt och alla, men som inte gör något för att förändra. Principfasta och inom ramarna (vem bestämmer vad som är innanför och utanför ramen egentligen??) Bort med alla ramar, det är ju för tusan alla vi tillsammanns med våra olikheter och personligheter som gör livet härligt.Såååååååå tråkigt om vi alla var lika och tyckte samma saker.Nej kasta loss, lev ditt liv, som du vill att det ska vara.Våga vara DU.

Jag dömer inte andra, jag har ju själv gjort saker jag inte ens drömt om (dom nämner jag inte här)Och jag ångrar ingenting.Jag ser det  som nya trevliga erfarenheter i livet, det är en härlig känsla.Ja jag tycker att livet blir roligare och roligare.Och när allt är över

 vill jag verkligen känna att jag LEVT inte bara ANDATS.

Skit i principerna och kasta ramarna, för en dag,

och jag kan lova att Staden UMEÅ finns kvar även efter den dagen.

Jag vill se mer mångfald och olikheter, för det förgyller  mitt liv.

Trevlig Helg

Från INTE åsiktslösa mig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.