Nikita

Ja så var det  mina små (och täta) besök hos Grevens bror Nikita. Självaste Greven, han bodde i en ROSA Herrgård  och Nikita byggde sig ett hus en bit  ifrån sin bror, faktiskt alldeles helt nära där vi lekt cowboys tidigare,( med mindre lyckat resultat, för oss tre Musketörer)

Jag var en unge som sprang och hälsade på folk som en oljad blixt, och helst då

bönder, där for jag runt och hjälpte till med att fösa in kossorna ,när dom skulle

 mjölkas, gullade, ryktade och matade  djuren, ja all slags bonngöra, en rejäl PIGA , det var mitt mellan namn..det

Med farbror NIKITA var det helt annorlunda, han hade ingen ladugård, men  han hade något annat, som slog det mesta och  som fångade mitt intresse,

 Nämligen, GLASS i överflöd men framför allt, en otroligt  faschinerande TOALETT, eller rättare sagt  TOALETTER En helt ny värld öppnade sig, för mig..En toalett för stora A, och den andra när man skulle slå en drill . Men om man  nu VAR I NÖD och behövde göra bägge sakerna då? SAMTIDIGT?? Ja Jag fick aldrig ihop det riktigt, hur man skulle lyckas knipa och hålla sig samtidigt som man uträttade ETT av sina behov på den  ena  toaletten???.  För att sen så snabbt som möjligt, ta sig till den andra toan för att uträtta det andra, och det helst  torrskodd.För det var VÄLDIGT viktigt att separera dom olika  utgifterna. Det var liksom det som var vitsen, med dom Det här  var något helt nytt inom toaletternas värld .Det krävdes många kära besök hos Farbror Nikita .. Ja där var jag ofta  käkandes glass, och kutandes mellan Toaletterna, totalt såld på dessa nymodigheter Men om jag löste problemet, kommer jag inte ihåg..Själv hade vi UTEDASS och POTTA i många år hemma hos oss.

Nu har jag slutat utforska Toaletter,

Glass äter jag inte så ofta. Men min NYFIKENHET har jag kvar.

I morgon ska jag berätta om Brasan, som  "Han som jag känner VÄLDIGT väl" och

hans kompis fixade. Då kan vi snacka  BRASA.

Och ARG Greve.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.