Hen

Ja tänk om jag skulle ta och vara en HEN resten av mina dagar, det verkar helt förvirrande men samtidigt underbart befriande Jag älskar ju mångfalden.. Det skulle  ge mig helt nya möjligheter (och ställen) att ragga på. Förvirrande för jag skulle inte veta vilken toalett jag skulle gå på när jag var  ute och roade mig på Krogen..Herrarnas, Damernas, eller  var ligger Henarnas?? Jag som har så svårt  att välja i vanliga fall när jag fått lite för mycket innanför västen…Men jag troooor att jag skulle passa på och utforska Herrarnas.Har alltid velat testa på hur det är att kissa ståendes vid en urinoar och äntligen få höra vad dom snackar om dessa karlar kanske dom också går i klunga in på toan som vi damer.Skulle någon nitisk vakt opassande dyka upp får jag väl säga att jag är en Hen och att jag minsann får vara där.(kan hända att jag blir utkastad) Men då kommer jag att strida för min Hen rättighet, bara så ni vet.Så om ni ser   någon som  ytterst motvilligt  släpas och bärs  ut av  Vakterna  ropandes  väldigt högljutt och med vänster näven knyten på någon Umeå   krog:

JAG RÅR INTE FÖR MIN LILLA GEN

JAG ÄR, TROLIGTVIS   EN ÄKTA   HEN!!  så kan det vara jag som blivit orättvist behandlad.

 Skulle vara knepigt värre att veta om jag ska gå till en Herr, Dam eller unisex frisör?,  Herrklippning blir det nog ändå för  det är billigare har jag hört . Förresten! vad  tusan beror det på?   har dom sämre lön kanske, ja så är det förstås, stackars alla karlar. Ska jag ska bjuda upp till dans, eller tacka ja på damernas eller herrarnas, styra i dansens virvlar eller låta mig styras . Eller vara helt lealös. Ska jag vara manlig  i mitt  kvinnliga beteende?(eller tvärtom?.) Ska jag vara en kung för en dag (löningsdagen) eller drottning?? Hening kanske. Ja  Ers HENINGA HÖGHET i baren klingar nytt och fräscht..Jag blir helt matt av alla konstiga val jag  skulle bli tvungen att göra, men det skulle också innebära många  nya möjligheter. Mitt liv skulle bli spännande och fullt av överraskningar Ja  Nästan roligt.Frågor som jag inte trodde fanns, snurrar ständigt i mitt huvud nu.Scampo är olika för män och kvinnor, varför det?? Männens verkar ju ändå inte funka  till 100% många tappar håret och får flint Jag vill inte ens veta vad deras schampon innehåller.Och ännu mindre testa.Snacka om att slänga pengarna i sjön.

Totalt sanslöst. Deodoranterna då, det är  också olika för män och kvinnor. Varför ? Jag har aldrig förstått det där. Svettas vi på olika  sätt ? som typ manligt (rejält och självklart) eller  kvinnligt ( lite men sexigt) doftar olika dessutom men varför? nej fram för unisex livet.  Det går att lösa väldigt enkelt, jag tar en av varje och rullar på under armarna, och vips har jag fått en HEN deo.Lukten av dom blandas dessutom till en helt ny könsneutral Henlukt. Men allra allra smartast skulle det vara om vi tog bort ALLA dofter ,kvinnliga som manliga som finns på denna jord, då kan vi snacka KÖNSNEUTRALITET Fast  då blir våra Näsor överflödiga. Sen har vi det här med affärer och kläder.  Skor, herr eller dam? barfota känns som ett naturligt val. Var finns Hen avdelningen  på HM t.e.x..? Ska jag köpa trosor, eller karlsonger?  eller gå helt utan för könsneutralens bästa?Behöver jag bh, eller kan jag skippa den och gå med bar överkropp när sommaren är här??? Eller tänk att få gå i ett par speedos på stranden.(fast det är j…ligt avtändande) . Tub sockar i sandalerna, eller inte? En sån enkel sak som att cykla, blir plötsligt  ett helt projekt,  en med stång eller  en utan? eller tänk om  jag  måste cykla på en av varje SAMTIDIGT.Det blir inte lätt,för stela mig..Då kommer jag att köpa en hjälm i en" neutral" färg. Att cykla i trafiken kommer vara förenat med livsfara… Nej! enklast blir det att införskaffa en Unisex cykel.   Underbart också för det öppnar sig också helt nya möjligheter att kolla lite extra på snygga karlar om jag säger att jag är en HEN.Tänk att  bara knalla in i Herrarnas  omklädningsrum helt neutral (tror dom ja) efter någon matcho match, eller rent av i Bastun,på Badhuset.OPS!

Allt blir ju plötsligt tillåtet.

Vilket intressant liv jag kommer att få.

Ett unisex liv utav dess like.

Tack för min lilla GEN

och tack för min nyss påkomna identitet "HEN"

Nej vänta nu! om jag  blir en HEN, vad attraheras jag av då???

Det kan ju bli vad eller vem som helst i vår herres hage, som jag snubblar över.

 Nej, nej, jag vill fortsätta vara JAG, en HON.Hur tänkte jag egentligen??

troligen inte alls.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.