Lösögonglasögon

Idag  har jag varit ovanligt trött, mycket märkligt eftersom jag bara  gjorde INGENTING i helgen. Jag var mer sliten i dag efter denna" ingenting" 

ledighet än dagen efter när jag varit ute och roat mig till kl 02 . Ja.det är ett mysterium..Jag har haft problem  med att  hålla mig vaken, och att dessutom hålla ögonen öppna,  det har varit  ytterst plågsamt. Vi hade även   en träff direkt efter jobbet  inbokad Jag  funderade på hur i hela fridens namn jag skulle kunna vara vaken på  kvälls mötet. Men svaret fanns mitt framför ögonen på mig.

Vi har nämligen plockat  fram påsk pyssel till barnen på jobbet, och där finns  b.l.annat LÖS ÖGON..Så jag kom på den smarta id’en att klistra på dessa på mina glasögon.Då kunde jag blunda mig igenom hela mötet, medan mina arbetskamrater, troligen tyckte jag såg ovanligt pigg och alert ut men förvånadsvärt tystlåten. Tänk om jag kunde köpa billiga gamla glasögon på Second Hand, klistra på lösögon  och sen sälja dom   DYRT, till alla trötta och uttråkade stackars människor som kanske rent av tvingats till att gå och  lyssna på någon ointressant föreläsning på t.e.x. Folkets Hus.Jag vet hur fantastiskt tunga ögonlocken brukar bli efter ett par timmar Oftast är det ju bara tanken på lunchen och gofikat, som håller människorna  vaken ja vid liv. t. o. m… Så när tristessen och tröttheten slår till,. är det  bara att sätta på sig lösögonglasögonen och blunda.Men billiga blir dom inte, efterfrågan kommer att bli stor.

Ja det får bli min affärs id’e nr 2.

Tänk! jag kanske blir  miljonär.

God Natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.